...

Ja som vanligt flyger tankarna genom mitt huvud och jag blir inte klok på detta!
Allting är självklart bra, men allt är så konstigt med. Inte med familjen eller så men med mig själv...

Jag lovade mig själv vissa saker när jag fått lucas. Bland annat var ju att inte gå upp dem kilon som jag la på mig under graviditeten och sedan tappade allting som då var 10 kilo. Plus att jag tappade 5 kilo till utan att göra någonting. Men sen så kom ju jul och nyår och allting blev bara fel. En kall jävla vinter, som gjorde att man aldrig kom utanför dörrarna. Sittandes inne på sin feta röv titta på tv och umgås med prinsen. Eftersom man var ensammen hela dagarna så var det självklart så jävla lätt att alltid stoppa någonting i munnen. Alltid hade man något gott hemma, som man då tuggade på eller så åt man alltid någonting från kylskåpet. Och aldrig rörde man på sig. Ja vad händer man går upp dem fina 5 kilo som man tappade och blir fet igen.
Jag blir så jävla less på mig själv.
Sen då när värmen kommer, ja klart att man är ute och går lite då och då. Men det är inte alltid så jävla kul att vara ute en timme om dagen helt själv. Ja helt själv är man väl inte men det är ju inte så att lucas säger så speciellt mycket när man är ute utan sover ju hela tiden, jag har varit duktig att vara ute och gå men det räcker inte. Jag vill ha det som innan. Tre träningspass i veckan, men kommer ju aldrig iväg. Och även där det är inte kul att träna själv heller:S
Och nu sitter man här hemma och gnäller på sig själv och bara hatar sig själv för den man är. Jag vill bara ha den kroppen man hade året då jag och peter blev tillsammans.
No för att jag inte mådde allt för bra då men på något sätt så trivdes jag bättre. Jag trivdes med min kropp men mitt psykiska och fysika tyckte inte om det. Jag vill tillbaka dit eller iaf tio kilo bort. Men är så jävla rädd att jag går längre, och att jag faller tillbaka till allt det hemska. Det är så jävla lätt!
Men men, vad fan gör man. Jag försöker och jag vill så hemst gärna.
Dum som jag är så har jag ganska höga krav på mig själv. Var iväg och en vecka sen och handlade lite kläder och köpte då behöver inte nämna hur många strlk mindre än vad jag är nu i byxor men jag köpte iaf byxer som jag inte kommer i som jag satt upp mål i att komma i till mitten av juni. Men vette tusan om jag klarar av det. Jag kan helt ärligt säga att jag har ett sockerberoende. Och det vet jag att många alltid säger att dem har, men jag börjar fan bli rädd. Helt seriös så om jag går och handlar så måste jag slita bort mig ifrån godishyllor eller cocacola hyllorna. Men likt förbannat kommer jag på mig själv när jag står och betalar med en cola i näven eller en chokladbit på bandet som hon i kassan precis skannat in. Jag kan inte stoppa mig själv om jag ser eller har godis framför mig. Varför?? Varför gör jag så här mot mig själv?

Men men, ni tycker säkert helt seriöst att jag är knäpp i huvudet som sitter här och klagar och grejjar. Men jag mår fan inte bra av det här. Jag vill inte.

En annan sak med som jag har sån sjukt ångest över det är att jag snart börjar skolan igen!! Tillbaka till den största delen som fick mitt liv att se ut som det gjorde för snart 2 år sedan. Som fick mig att må som jag gjorde, som fick mig att gå ner dem extra kilon som jag gjorde och som fick mig att må skit för hur jag ser ut. Allt, jag hatar verkligen skolan. Jag hatar att skolan är så jävla utseendes fixerad. Att man inte ens kan få kompisar för att man tycker om att klä sig i mjukisar och inte alltid vill sminka sig när man ska till skolan. Skolan som man är i fem dagar i veckan och man inte alls bryr sig om hur man ser ut. Men likt förbannad så bryr sig alla andra. Varför är det så?
Jag har sån jävla ångest för att börja plugga igen, behöva plugga och med mina så jävla för mycket höga grav sänker mig istället för att hjälpa mig. Och jag kan säga att jag är duktig på att ställa krav på mig själv men jag kan inte sluta med det:S Jag vill inte tillbaka.
Känns som det enda som håller hoppet uppe om att livet någon gång kommer vända det är min älskade son Lucas. Jag älskar verkligen honom, och självklart glömmer jag inte min älskade pojkvän med. Han är mitt allt och ingenting av det här skulle jag klara utan honom. Jag hade inte ens levt idag och jag inte haft honom.
Nog om detta. Lite snack om min käresta prins som nu ligger och sover:)

Han är så underbart vacker, och så underbart snäll. Ingenting har någonsin gått som det inte ska. Han är alltid glad, skrattar som ingen annan förr. Han är aldrig ledsen, grinig, eller förbannad.
Allting går som på en räls.
Han börjar bli stor nu tycker jag:)
Han har ju då två tänder som han fick i mitten av mars när han var fyra månader, och dem känns kan jag lova. Han har bite mig hittils fyra gåner i tissen och varje gång får jag hålla honom hårt för att inte kasta han i väggen. Illa att säga men lättast att förklara hur jävla ont det kan göra.
Han växer så det knakar. Just nu väger han 7560 och är 67 cm lång. Storpojken min!
Rullar runt från mage till rygg och från rygg till mage. Det har han ju gjort ett tag men ändå. Har börjat kråla sig framåt, och lyfter även upp rumpan för att trycka iväg sig ett par dm:D Så det är inte en lung stund här hemma.
Gåstolen älskar han med, en jädra fart på den. Har tagit bort mattan under vardagsrumms bordet för han blir ju så jävla förbannad när han fastnar i den. Och även mattan under köksbordet:P Har fått flytta glassaker från våra lackhyllor som han kommer åt för dem åker i golvet annars. Blommorna som vi har på golvet dem är ju hemstk snygga nu:P Lite sönderrivna lite här och där:P Haha Så det är bara till att se upp här.
Står upp om han håller oss i fingrarna och går även framåt när man håller han i händerna:DDet tycker han är skit kul.. Hoppgungan det älskar han. Hoppas på som tusan och snurrar runt som bara den:P
Sover som en prins på nätterna, ibland vaknar han till och grinar lite och är väldigt svår att trösta men som även vi vuxna så tror jag att han kanske drömmer något hemskt som gör han så ledsen. Vi har fått in rutinerna att han sover vid 20.00 på kvällen och sover till 07.30 på morgonen ungf. Lite olika, ibland vaknar han när pappa går till jobbet vid 06.20 och vill då inte somna om. Han sover ungf två-tre gånger på dagarna men inte efter fem då han ska vara trött tills kl åtta då:) Man märker att han är mer och mer vaken. Längre mellan gångerna. På morgonen går det bara att vara vaken en timme två max. Men sen på eftermiddagen då brukar han vara vaken från fyra fem tiden tills han ska sova vid åtta:)
ja det är ungf han lilla liv nu:) snart så vill han ju börja umgås med kompisar med, så man kanske ska ta ovh börja ragga lite kompisar och andra mammor som han kan umgås med:) Kan ju bli kul att få träffa lite annat folk med så man inte bara går hemma hela dagarna.

Men nu två dagar denna vecka så jobbar jag ju. Började i tisdags på hemtjänsten i kvissleby. en bit att åka men man får ju ta det som man får. Annars kan man vara utan. Kan lixom inte bara välja och vraka nu heller.
Så jag jobbade i tisdags och jobbar även imorgon. Sedan så jobbar jag en dag i maj som det ser ut nu. Schemat kan ändras någon kan bli sjuk eller begära ledigt så då rings jag in:D Men sen så jobbar jag så gott som 100% halva juni hela juli och hela augusti:) Måste ju tjäna in lite pengar och visa lite framfötter. Nog för att jag vela vara ledig nu när man börjar skolan i augusti. men så funkar det ju faktiskt inte. Måste ju jobba med. Och medans jag jobbar så är ju peter pappaledig med lilleman och dem är hemma och busar hela dagarna. Men sen så när jag börjar skolan då har jag inte den blekaste aning om hur fan vi ska göra faktiskt. Han får ju inte börja dagis förens han fyllt 1 år och det gör han ju den 7 november men jag börjar i augusti och vart ska han då vara? Om jag inte får tag i en barnvakt så måste jag nog ha med han till skolan. Men det kan ju bli problem det med och vi har inte råd med den ekonomin vi har idag att peter är hemma och är pappaledig och inga pengar kommer in från mitt håll. Så det blir ett intressant projekt att lösa:S Men men...

Igår var min kära vän som betyder väldigt mycket för mig, kan kanske vara svårt att tro men det gör hon. Hon är den vännen som sen jag fick lilla prinsen brytt sig mest om mig och lilleman. Som kommer hir minst fem ggr i veckan och hälsar på oss och har nästan alltid med sig en liten pressent till lucas :) hon frågar fortfarande om jag vill umgås med henne, om jag vill följa med ut en helg eller om hon ska komma hit och bara prata lite. Även fast det ibland blir små korta stunder men dem betyder. För mig betyder dem mycket. Det finns kompisar som jag haft sen jag var liten som inte alls hälsar på längre, som knappt vet att jag finns längre som inte alls bryr sig varken om mig eller lucas. Och det är ju då man märker vilka som verkligen är dem rätta och sanna vännerna:) tyvärr är det så.
Men cecilia forsberg! Du betyder för mig, även fast jag har svårt att visa det men du betyder mycket för mig och lucas. Och lucas tycker verkligen om dig det ska du veta. Den dagen han vet vad människor är och den dagen han själv kan prata då kommer du märka det :) och jag ska verkligen berätta för honom hur underbar du varit mot honom hela tiden. varje gång jag behövt åka iväg kanske inte varit så många gåner men dem det blive. Så har du kommit hit, på morgonen och tagit hand om honom när jag ska till tandläkaren. Eller när vi ska till bvc så ställer du upp och skjutsar oss:) Dem gångerna du kan så ställer du verkligen upp. Och jag älskar verkligen dig för det. Jag älskar dej för den du är. Du betyder verkligen. tack gumman för allt.

Och igår var då denna speciella vän till mig här och hälsade på. Då hennes kära karl om man nu kan kalla det för det, skulle tatuera sig hos min käre man:D Och då får hon för sig att vara helt totalt blond:P Haha
Hon ska helt seriöst prova att komma i lucas barnstol. Där det på den står ett ex antalkilon och jag.
Hon börjar med att bara sitta med rumpan i den och jag säger att '' ja men det där är ju lugnt den håller ju för 40 kilo och din flugvikt kan inte vara mycket mera''
Så säger hon- ska jag prova sitta i den med benen?
Dum som jag är så säger jag självklart JAA.
Ja kan tänkas! Där satt hon med! Hahahah
Kommer en film här på henne och på oss när vi stressat föröker få upp henne ur den.. Se och lär och prova fan inte på detta hemma :D Hahahah

Nu laddar jag upp filmen sen ska jag sätta mig i soffan och bara njuta av att bara vara. Imorgon vankas jobb. Vänta på att älskling som jobbar till 22 ska komma hem sen sova :) Natt natt alla glada, osynliga läsare. Tjolahopp!!

Ähh det gick inte. Ska försöka igen imorgon det kommer :D

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Brist på ideer!

När fick du reda på att du var gravid? 11 mars 2009
Var bebisen planerad? Ja så gott som men blev gravid tidigare än planerat :P
Mådde du illa mycket? Nopp inte det minsta :D
Hur blev ditt hår? Ingen spec skillnad
Hade du mycket halsbränna? Nä ingenting alls :)
Grät du för ingenting? Nja, det gjorde jag nog inte.
Var du känslig? Näe inte det minsta
Vad gillade du för mat? Inge speciella känningar, den första månaden så tyckte jag väldigt mycket om champinjoner:P Men det försvann efter en månad och blev som vanligt igen :=
När kände du bebisens första sparkar? Ja du. Har det uppskrivet men tror det var någon gång i vecka 19:D
Var du ofta orolig? I början var jag det men sen när man sett lilleman på ultraljudet och allting var bra så la det sig :)
När började du läcka bröstmjölk? två dagar efter att pruppas kom till oss
Samlade du på dig gravidtidningar & böcker? Mjoo. Dem flesta vi föräldrar tidningrar och gravidtidningar:)
Sparkade bebisen mycket? Japp det gjorde han verkligen
Fick du bristningar? Haha:P Ja jag fick ju det då..
Hur kommer det sig att du behöll bebisen? För att det kunde inte bli mer rätt än så.
Blödde du någongång? Nopp ingenting
Levde du på som vanligt? Japp det gjorde jag, inga problem alls. Var ute och promenerad en timme varje dag fram till v 36, tjoade och stimmade på ja :D
Hur gammal var du när du blev gravid? 18:)
Hur tog dina föräldrar det? Båda två väldans glada :D
Hur tog din partner det? Lyckligare än lyckligast blev han :D
Vart bodde du/ni? västravägen i granlo
Hur ofta gick du till mvc? Hmm... En gång i månaden i början sen mot sluten varannan vecka :D
Hur många ultraljud gjorde du? Två stycken gjorde jag för en rutinkoll och se vilken vecka jag var i. Var bara i vecka 16+7 när jag kom dit så fick hoppa tillbaka från v 18
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Det hade jag inte tänkt på alls. Men ville inte ha någon bedövning eller så iaf.
Hur började din förlossning? En jävla dundervärk kl två på natten
Hur många timmar tog din förlossning? Haha :D 1 timme och 55 min från min första värk kvart över två på natten :D
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt
Hur mycket var du öppen när du kom in? 5 cm
Vilken smärtlindring tog du? Tre sug i lustgasen sen så hann jag inte med mer
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? Hm bra fråga. Allt gick´så jävla snabbt så man klockade ingenting. Men max tio min iaf. Inte ens det skulle jag tro.
Blev det komplikationer? Nopp
Fick du sy? Jaoo, två stygn:P
Vad tyckte du var jobbigast? Ingenting alls. Allting har varit helt underbart :)
Var du rädd för något? Näe det var jag nog inte. Jag visste att jag var i goda händer :)
Skrek du? Näe inte skrek men lät gjorde jag nog
Hur många var inne i förlossningsrummet? Fyra inkl mig då :)
Hade du någon nära med dig? Ja min kära karl peter
Hur var vikt och längd? 3650 gram och 49 lång :)
Ögonfärg: i början svarta men nu har han blå:)
Hårfärg: Lite röaktigt med blont i sig. Lik pappa när han var liten :D
Ammade du? Japp.
Ammar du nu? Det gör jag :) 
Hur gammal är bebisen nu? fem månader, sex månader den 7 maj :D
Vad tyckte du om förlossningen? Snabbt, hann inte tänka så mycket. Men det bästa i hela mitt liv iaf. Skulle kunna göra det om och om igen och jag får det så lätt och smärtsamt varje gång:)
Vill du ha en till? Det vill jag :)
Planerar ni ett till? Nä inte nu iaf
När kommer andra barnet? Ja säg det. om två år kanske :)
Hur är ert förhållande nu? Bra tycker jag, men har haft sina upp och ner gångar som dem flesta får när man skaffar barn. Men håll i hop och red ut:)
Vilken vecka födde du i? v 38 :)

Ja där är mina saker iaf :D Nu ska jag städa lilleman sover så sött och det måste städas. Från tak till golv men det orkar jag inte idag. Ska bara småplocka lite här och där så det ser bra ut sen:D
Imorgon väntas jobb, spännande halv åtta till tre:)
Tjolahopp :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol,sol,sol:)


Ja då är man hemma efter en vecka och lite till i sommarlandet skåne :D
Åkte ner hela familjen dit under påsk. Vi åkte på torsdagen och åkte hem igen söndag morgon veckan efter :)
Och vi hade en trevlig tid där nere. Med massa sol och underbart sällskap:)
ville egentligen inte åka hem igen, för att vädret var underbart. Tanken att komma hem till sundsvall igen med snö och skit. Nä inge kul.
Men det visade ju sig att man åkte hem på rätt dag iaf. För nu är ju vädret helt kanon:) Jag älskar sol, och jag blir på så sjukligt bra humör när solen tittar fram så här:)

Ja tiden nere i skåne var ju bra. Om man bortser från att resan egentligen kostade 10000... Inte billligt!! hade ju kunna åkt utomlands för dem pengarna!
Kan ju dra lite snabbt vad det var som kostade. Och då är inte saker som man handlat där nere inräknat heller.

Men först då resan ner och upp med bensinen som kostade
3000 kr
Sen så började ju bilen krångla på vägen ner. Däcken dem mådde inge bra så hela bilen skakade.
Så när vi kom ner, på måndagen så ringde min syster till en kille som hon känner som jobbar som däcknisse och frågade honom om han kunde kolla på bilen för ett snällt pris. Och detta gjorde vi när vi var inne i kristianstad och shoppade lite. Och han sa då att vi skulle komma till han dagen efter så skulle han kolla. På vägen hem från kristianstad så åkte ju jag på en jävla fortkörnings böter..... Jävla skit. Körde 17 över på en 50 väg!! inge bra. Så där var det ju yttligare
2800 kr
Sen dagen efter så åkte vi ju och kollade däcken. Då visade det sig att alla fyra däcken hade separeret var av den dåliga ballansen när vi åkte ner. Så det var ju bara att sätta på fyra nybegagnade däck.. Balansera och dona!
Och för allt jobb som han gjorde, däcken och balanseringen så ville han ha. håll i er nu. Ett jävligt snällt pris kan jag lova. För däcken kan vi även ha nästa år som vinterdäck.
1200 kr.
Jävligt snällt av honom
Sen på resan hem tillbaka till sundsvall så stannade vi i tierp för tankning och ta ut lucas i solen så han fick sträcka på sig lite. och var även in och frågade om dem hade något skötbord på macken.
 Tog även lite kort på han och så. När vi använt klart kameran så la vi den på taket på bilen. Sen for vi hem över. Vi stannade i söderhamn för att hälsa på lite kompisar och skulle då ta lite kort. Och vad kom vi på då? Jo att kamerajäveln låg kvar på taket när vi åkte. Och jag fick ju panik. Alla kort tänkte jag, alla kort som man tagit på lucas nu när man var där nere och allt. Kameran brydde jag mig väl egentligen inte om eftersom det går att köpa nya..
Men iaf, tog fram mobilen ringde till 118118 och sa att dem skulle koppla mig till preem i tierp och det gjorde dem.
Pratade med tjejen som jag frågade efter om skötbord och hörde om hon skulle vilja springa ut och kolla om det låg någon kamera där. Och det gjorde hon, kom tillbaka och sa att hon inte hittade någon. Och jag fick panik. Klart som fan inte den ligger kvar, vem som helst vill ju ha en kamera.
Men sen visade de sig att hon kollat på fel parkering. Bad tvätthallkillen springa ut på rätt parkering och där låg den:):)))
Men tyvärr någon som kört över den. Men minneskortet var iaf helt :)
Tack och lov. Så han skickade upp det hit. Och nu precis kom posten och där låg mitt älskade minneskort.
Ja den kameran är ju trasig där av
3000 kr till åt helvete..
Så nu är vi då uppe i
3000+2800+1200+3000=10000 jävla spänn!!!
Billigt. Men vad är det dem säger Det kostar att ligga på topp och semestra som en vanlig svensson!!! Hahah

Härligt med pengar!
Tänkte även att när man kom hem då skulle man mötas av skattedeklarationen och bli betalningsskyldig typ 4000. Men icke då:D Jag fick tillbaka 4500 och peter 3900 så det var skönt :)
Så det där var våran resa det :P Men jag hade det bra ändå och det är det som räknas :)

Min lille man lucas han växer så det knaka. Han har nu fått två tänder på loppet inom två veckor och den tredje är på väg :)Storkillen, han har börjat visa tendens på att krypa. Putar upp rumpan i vädret och trycker ifrån. Han tar sig väl fem dm på tio min :P Haha Men det går framåt. Håller man han i händerna och står upp då går han:) så nu börjar det hända saker här hemma och tidigt med tycker jag :)
Tänkte lägga ut en massa bilder på honom nu som vi knäppt nere i skåne :D
en massa bilder och fler har jag men nu kallar lillgrabben på mig så nu springer jag :D Tjolahopp!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Avfärd

Jaha sitter här vid dörren typ och väntar på att älskling ska komma hem så att vi kan ta och fara någon gång! Kan ju säga att det blir han som får köra första biten så jag får sova. Är helt slit i huvudet kan jag lova.
Lucas ligger på golvet och sover så sött han.
Tänkte att jag skulle hålla honom vaken tills vi skulle åka men nej då. Inte det, när jag kommer ut från duschen så ligger han och sover så sött. :D Så då får han göra det. Men men, tänkte bara ge en liten lägesrapport då:P Haha
Många som bryr sig, jag menar ju de :P

Bjuder på en bild på min vackraste :D Älskar dej lucas!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Packa:D

Jaha, nu sitter jag här och slappar lite. Är trött som en gris. Borde egentligen passa på att sova med lucas men jag får mig aldrig ro till att göra det. Kan ju inte vara trött när vi ska åka i natt eftersom jag ska förmodligen köra första biten. Så peter får sova lite.
Lilleman sover nu han. Jag har snart packat klart allting. Lucas saker fick bli packad i en påse:P haha
alla väskorna ligger nere i källaren och jag orkar verkligen inte springa ner dit så kläderna hans fick ligga i en påse. Men blöjor, medecinskåp och sånt trams ligger i våran väska :D

Spelat lite sims har jag också gjort :P Är en all evighet sen man gjorde det och jag började med det förra veckan och man blir ju som besatt.. Men jag blir även galen. Bygger och bygger men gubbjäveln och kärringjäveln( som nu föreställer mig och peter) tycker inte om nedanvåningen:S Och jag blir galen... men får la fortsätta bygga och se vad jag kan göra för att gnäll och gnälla ska tycka om det. :D
Haha
Jao så ligger allting till.
Lilleman verkar snart vara helt frisk. Hans feber är borta täppt i näsan är borta. Men den jävla hostan som stör han på nätterna är fortfarande kvar:( Hostar tills han kräks och jag blir galen att det inte finns någon jävla hostmedecin och ge honom. För det skär i mitt hjärta när jag måste höra på honom och när han inte får sova på nätterna. Han är ju så liten och hjälplös.. Tycker så oerhört synd om han :(

Men i natt får han ju åka bil och då sitter han ju upp sovandes och det går jätte bra då. har märkt det när man suttit med han i soffan dem här dagarna nu och han somnar så hostar han ingenting:D Det är skönt.
Nää nu ska jag kanske göra mig något att äta eller bara ta ett glas mjölk. Vänta på att lilleman vaknar och sen gå upp to the granne och träna lite maskina :D
Hejhopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()