Min första kärlek

Ja, jag får väl fortsätta skriva på dem här dagarna, eftersom jag inte har något annat att skriva om så skriver jag om min första kärlek :P

Jag hade min första kärlek ganska tidigt.. Jag träffade han ett par ggr då min familj hälsade på sina släcktingar. Men jag var bara ett litet barn då, vad kan jag ha varit sju kanske. Jag skrev i alla mina skolböcker att jag var jätte kär, jag drömde om han på nätterna:P Kommer ihåg när jag spelade anden i glaset med systrarna så frågade jag alltid frågor om honom. Jag har så här i efterhand hittat böcker där det står hans namn i:P och vi fann varandra igen efter ett par år men det var inte menat att det skulle vara vi bara..

Men min riktigta första kärlek och färhållande hade jag när jag gick i sexan. Ribbie heter han. Enda sen den dagen då jag flyttade ner till skåne, hela femman tyckte jag att det fanns en speciell kille som jag ville ha. Han gick i min parallell klass. Men jag visste att jag var för ful och att inte alls någon ville ha mej. När vi började i sexan, så gjorde min klass och den klassen en resa till danmark för att hälsa på våra danska brevvänner.
Ja, jag kommer inte ihåg riktigt hur vi började prata med varandra, men det var en tjejkompis, jag, han och en kille till som umgiks mest där. Vi var ute sent på kvällarna. Var aldrig med dem andra utan gjorde alltid våra egna upptäckter på eget håll. Och på den vägen blev det. Sista kvällen innan vi skulle gå hem så pratade vi lite med varandra, men vi sa inte mycket. Kanske flörta lite ;) Haha
Och innan dem skulle gå in till sin klass så frågade jag tjejen som jag var med om hon kunde fråga han om vi skulle bli tillsmmans:P Haha
Och tro det eller ej, han svarade ja:)
Och se där då var vi tillsammans med. När vi kom hem så umgicks vi mycket med varandra. I skolan, hemma så fort vi kunde. Och allt kändes så perfekt. I hela 7 månader var allting perfekt tills en dag då allt bara vändes upp och ner. Jag vet inte riktigt vad som hände men vi började bråka, jag blev förbannad han blev förbannad och sedan stack han. Vi smsade en massa pratade i telefonen men sen så var det bara slut.
Jag säger att det var han som gjorde slut men han säger att det var jag. För att han tyckte att jag valde när jag inte gick efter honom. Hade jag gått efter så hade det inte varit slut men nu gjorde jag inte det så då var det så.
Han blev en helt annan person, ppratade inte med mig i skolan, hälsade inte, började kalla mej en massa saker, snackade skit om mig. Ja allt som en helt normal kille brukar göra. Funtad precis som alla.. Jag blev så klart jätte ledsen jag var fortfarande tokkär i honom. Kunde inte sluta tänka på han. Började må dåligt och allt blev bara skit.. Men jag trånade efter honom och varenda gång föll jag på nytt och blev sårad igen.
Idag har jag lagt det dära bakom mig, men hade det varit idag, och jag hade blivit behandlad så där igen, då hade jag sparkat huvudet av honom. Och det vill jag väl egentligen göra fortfarande för så dåligt som han fick mig att må så dåligt har nog aldrig någon fått mig att må. Men men så kan livet vara. Och helt ärligt, det var en bra första kärlek. Men hade jag fått bestäma och välja om så hade jag aldrig blivit tillsammans med honom. Jag ångrar i stort sätt hela det förhållandet. Tyvärr! Men så kan livet vara, jag lever idag. Och jag lever vidare. Ingenting som kan få mej att inte vilja leva vidare. Idag har jag ett underbart barn. En liten lucas som jag älskar över allt annat. Och en pojkvän som jag trivs bra ihop med :)
Haha :P Enda bilden jag hittade på mig. som är ganska så ny, märks att man börjat hata sitt utseende mer på senaste dar. Finns inte lika mycket bilder längre på sig själv :P haha

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Snart så :)

Ja jag ska kanske skriva lite tänkte jag. Fast ingen verkar så intresserad.
Men har inget annat för mig så jag slänger in ett litet inlägg:)
Lucas har nu haft sin första magsjuka. Och sin första ögoninflamation.
Vi alla tre har legat hela helgen i magsjuka och lilleman har varit jätte dålig. Tycker så extremt synd om honom då han har kräkts, han blir varenda gång lika rädd och ser helt förskräckt ut.
Men nu är vi iaf friska förutom att han nu har ögoninflamation som han fick i söndags. Men nu efter många ggr rengöring, gnäll och skrik för att han har ont när mamma tar på han där så börjar det lägga sig. Han är fortfarande kletig och lite svullen men det röda i ögonen är borta :) Skönt...

Ja annars så händer väl inte så mycket. Var ju meningen att vi skulle till söderhamn och hälsa på Mickis theo och thomas. men pga sjuka så blev vi hemma istället och far till helgen :=)
Då håller jag tummarna på att båda barnen är frisk:)

Min träning har varit stillastående nu när det har varit sjuka. Men igår var jag iväg igen och tränade. Tog det lugnt eftersom det var ett tag. Men det blev ändå 4 kilometers springning och lite rygg och magträning. Ikväll blir det ett core pass på 30 min sedan kondition 40 min :) jag älskar verkligen träningen nu, och går det mer än två dagar utan att träna då får jag abstinens. Men men så det ska vara :D
Vågen visar nu iaf 67.2 på morgonen. Pendlar mellan 67.2 och 68. Men hittills är det då 7.4 kilo. Men jag räknar inte med denna veckans viktnedgång då jag har haft magsjuka och förlorat mycket på det och inte ätit som man ska. Så jag väntar med att väga tills nästa måndag :) Ska bli spännande.
Slutade upp med mätningen vilket jag tycker är synd för jag skulle verkligen vilja veta måtten sedan. Men men jag mäter med mina kläder och med vågen så :)

Till helgen blir det iaf söderhamn. Om det inte dyker upp något nytt sjuka.. Hoppas:)
Ni blir det lite bilder på mitt finaste på denna jorde :)

Liten tjusvkikning på julaftonskläderna till lillen :) Super söt tycker jag att han är i dem:)



Mammas fjärt efter badning :) Super söta lillkiillen min :)

Å så här ser man ut om man har ögoninflamation :( Hemskt.

Å så här ser man ut som en dag som denna. Har inte sovit någonting och mår inte jätte bra :( Men nu sover han iaf och lär nog göra det ett tag. Och då hinner jag städa och tvätta massa kläder :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vem är jag?

Ja nu tyckte jag att det var dax att göra denna saken också. var väl för en vecka sen jag sa att jag skulle göra den. Men nu så.
Presentera mig själv! Finns det ens något att presentera?
Ja, Angelica heter jag, mitt fullständiga namn, Anne Angelica Therese Nordstrand.
Född här i sundsvall för snart 20 år sedan, har bott i Vattjom tills jag var nio år gammal. Mina föräldrar skillde sig. Tillsammans med min mamma och min lillasyster Jessica flyttade vi ner till skåne.
När jag sedan var 16 år och skulle börja på gymnasium, så bestämde jag mig för att lämna den där skithålan och flytta tillbaka till denna staden.
Idag bor jag tillsammans med pojkvännen och våran underbara son lucas som nu är ett år gammal i en trea i sundsbruk.
Jag kan väl säga att jag är jävligt bitchig, kaxig och tycker om att bestämma. Men jag kan också vara en helt underbar söt liten tjej som inte alls har mycket att säga till om. Och jag lovar jag kan vara rolig ibland med :P
Så dära, det var väl en kort presentation, om någon vill veta något mera så är det bara att fråga :)
Tänkte lägga upp en bild på mej själv, men nej inte ennu. Tillräckligt snygg och smal är jag inte än :)

Day 01 –Presenter mig själv
Day 02 – Min första kärlek
Day 03 – Mina föräldrar
Day 04 – Det här åt jag idag
Day 05 – Vad är kärlek?
Day 06 – Min dag
Day 07 – Min bästa vän
Day 08 – Ett ögonblick
Day 09 – Min tro
Day 10 – Det här hade jag på mig idag
Day 11 – Mina syskon
Day 12 – I min handväska
Day 13 – Den här veckan
Day 14 – Vad hade jag på mig idag?
Day 15 – Mina drömmar
Day 16 – Mina första kyss
Day 17 – Mitt favoritminne
Day 18 – Min favorit fördelsedag
Day 19 – Detta ångrar jag
Day 20 – Den här månaden
Day 21 – Ett annat ögonblick
Day 22 – Det här upprör mig
Day 23 – Det här får mig att må bättre
Day 24 – Det här får mig att gråta
Day 25 – En första
Day 26 – Mina rädslor
Day 27 – Min favorit plats
Day 28 – Det här saknar jag
Day 29 – Mina ambitioner
Day 30 – Ett sista ögonblick

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-5.6

Halojj:)
idag blir allt minsann en stressig dag. Eftersom lucas oftast vaknar när peters larm ringer och när han stökar runt i sovrummet så ställer jag aldrig något larm när vi ska kliva upp. Idag skulle lucas på dagis kl sju. Men varken jag eller lucas vaknade kl sex när P.s lar ringde. Och sen så vaknade jag minsann halv tio och då sov lucas fortfarande. Så det var bara upp och hoppa väcka lilleman och slänga på han en massa kläder och promenera till dagis. Kl tio var vi där iaf, och nu sitter jag här.

Tänkte bara uppdatera lite om vikten min. Vägde mej i måndags och då vägde jag 69.0 Så yttligare ett kilo på en vecka. Det är ju inte några biggestloser nedgångar men då är inte jag på gymet 8 timmar om dagen och verkligen inte lika stor som dem heller :P Haha
Men jag är nöjd med ett kilo denna vecka som varit. Och vi var iaf och handlade i söndags. Och har nu även ändrat våra matvanor lite. Och nu mera lagar vi mat efter recept för att få det så nyttigt som möjligt och så gott som möjligt.
Innan var det alltid samma mat varje vecka. Kyckling och ris, hamburgare och strips, snitzel och potatiskroketter med bea sås, korv och makaroner, korvstroganoff och ris, köttbullar och makaroner.
All mat var hela tiden stekt, och det är inte nyggigt att äta stekt mat varje dag. Inga grönsaker eller rotfrukter alls. Men nu har vi gjort ändring på det, så vi handlade hem mat för en hel månad efter recept. Och kan lova er alla att billigt vart det med. Vi storhandlar varje månad för 2000 kr och lite mer ibland. Och då får vi inte ens med oss någon god mat hem och det är alltid tråkigt att laga. Men denna månaden handlade vi för 1993 kr och nu har vi en massa gott. Allt från mat och grönsaker. Och i det priset ingår även lucas blöjor och välling:) så billigt vart det. Räknade ut att varje vecka med mat gick på mellan 240 och 280 kr:) Inte illa.
Tänkte jag skulle visa dem här tre dagarnas recept :)

Måndagens mat:
Gulaschsoppa med köttfärs
Innehöll:
Köttfärs, potatisar, röd paprika, gil lök, olja, vatten, köttbuljong, krossade tomater, kummin, salt, peppar, citron
Tisdagens mat:
Rotfruktsgratäng med timjan och citron!
Innehöll:
Potatis, morötter, palsternackor,vitlöksklyftor, purjolök,mjölk, grädde, salt, peppar, hackad timjan citron med rivet skal, riven ost.
Onsadagens mat:
Då tog vi rotfruktsgratängen som blev över, för att det blev så mycket och sedan stekte vi på fläskfile:) Det var också gott.
Idag blir torsdag blir det Rotfruktsris med kryddig korv
Innehåller:
Basmatiris, gröna ärtor, vitlöksklyftor, kålrot, morötter, olja, salt, peppar, kryddig korv. Servera med med lätt creme fraiche smaksatt med chilisås :)

Och dessa maträtter är helt klart bättre och mer varierande än vad det vi lagat innan är :P
Nu ska jag lägga upp lite bilder på min vackra prins tänkte jag :)
Lite födelsedags bilder om inget annat :)















Nu ska jag fixa mig lite. Opps, insåg precis att jag har 10 min på mig :P Skynda skynda :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()