Husköp :D

Japp vi har köpt hus :D Och jag är så jävla glad!!
Mitt älskade barndoms hus i vattjom har blitt vårat älskade hus. Där lucas ska få växa upp tillsammans med hans möjligt kommande syskon.. Tillsammans med mig och peter och vi ska vara såå lyckliga :)
Igår skrev vi på papprerna så nu är man husägare. Och inflyttningsdatumet är satt den 15 maj bara för att vi ska ha tid på oss att sälja våran lägenhet. Men säljer vi den om två veckor så flyttar vi då :D Åå det ska bli såå jävla roligt ;) Så nu rä våran lägenhet till salu. Vet ennu inte om mäklaren har lagt ut den på försäljning men snart så ligger den ute på hemnet iaf och hoppas att någon vill ha den på en gång :D
tänkte jag skulle lägga in lite bilder på lägenheten, vem vet ni kanske blir intresserade :P Thihi


Japp så är det :D
 

nu till salu. trea på 76.5 kvadrat, 4005 kr i hyra, vi betalar idag 4600 kr inkl elen, tv, motorvärmareplatsen och internett 100/100 fiber, ligger på johannedalsvägen 26 i sundsbruk. mycket fin och mycket som är gjort. köket är nyrenoverat från stommarna, kyl/frys ny 2010, inbyggnadsugn och spis ny 2010. sovrummet nytt golv 2010 nytapetserat 2011. separat badrum och toalett. wc:n nymålad 2011 nytt klinkergolv 2011, ny skitstol 2011 nytt handfat 2011 hallen är nytapetserad 2010, alla listerna i lägenheten ny målad och även taken 2011
det mindre sovrummet nytapetserat 2009, nylagt golv 2009. vardagsrummet delvis nytapetserad 2009 och 2011. Ja den är helt enkelt skitsnygg :D
Utgångspriset är 110 000. Hör av er vettja ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

på språng :D

Halloj..
Ja nu sitter man här kl är tidigt på morgonen för att inte vara en jobb dag.. Men idag verkar det som att jag blir ledig. Det är skönt det faktiskt. Men lite långtr¨åkigt bara men ska nog hitta på något.

Är väl en del som hänt sen jag skrev sist, jag har hoppat av skolan. Och nej inte för att jag var less på den utan för att allt blev bara blää..
Innan skolan började så var jag, peter på möte med rektorn och studievägledaren. Där på mötet bestämde vi att jag skulle ta bort ekonomi ämnena för att jag verkligen inte orkad med dem. Så dem sa till mig att då måste jag välja till andra ämnen så att jag får rätt med poäng. Ja det gjorde jag och sen så gick jag höstterminen så. Väl kommen så beställde vi hela klassen en massa studentsaker. Jag beställde saker för 1700 spänn.. Och allt var skit kul och man kände verkligen hur pepp man började bli. I januari var jag upp igen och skulle välja nya ämnen för vårterminen. Och nämnde till studie att man börjar bli pepp inför studenten.. Hans svar blev då '' vadå, du ska inte ta studenten''
som ett jävla frågetecken frågade jag varför i helvete jag inte skulle det. Och då sa han att man inte får ta studenten om man inte läst ekonomi ämnerna för att det inte blir tillräckligt med poäng ändå..
Och jag blev såå jävla förbannad.. Så in i helvete.. han fick både höra det ena och det andra av mej. Jag slog näven i bordet bad han dra åt helvete och sen gick jag..

Det enda jag har sett fram i mot flög bara bort, det enda jag kom tillbaka för var helt borta för mig.. Mina drömmar flöt bara förbi och jag kände mig som ett hopplöst jävla missfoster.
Allt jag bara tänkte på det var att jag kommer va den enda i familjen som inte klarar av skolan den enda som inte duger till att ta en student. Jag klantar till mig, ställer till och klarar ingenting.. Ja sån är jag tyvärr..
Tänker på vad dem andra tycker om mig, funderar på varför jag inte karar någonting. Duger jag till något alls? Ja det är en fråga jag nog aldrig får svar på..

Men men skit samma jag går inte i skolan längre och det gör mig ledsen, men jag har ett jobb. Iaf nu, och det är så pass att jag iaf jobbar 150 timmar i månaden och det duger verkligen och jag är så tacksam för det så det inte finns ord. Jag trivs med det, och tycker att det är roligt :)
Jag är glad att jag har ett jobb iaf. I augusti tänkte jag börja plugga till underskötersa och sedan vidare till barnmorska :) Det är mina planer just nu, men dem kan ju ändras med så klart :P Det brukar ju flyga lite fram och tillbaka mest hela tiden dem där planerna. men får se vad jag vill när det är dax att söka så klart :)
Så ligger livet till just nu jag jobbar, är mamma, är flickvän, sambo, tränar och försöker träffa mina kompisar när jag har tid. Önskar att jag tog mig tiden till att träffa dem orftare. Ska försöka börja göra det och inte jobba ihäl mej ;)
ha det bra all glada :D
Skriver ett till inlägg sen om framtiden, som snart är här :D
Hoho/A

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()