Ingen bra dag!!

Ja denna dagen började ju som en helt vanlig tycker jag!
Vaknade vid halv tio och skulla då kliva upp och göra mig klar för att träffa barnmorskan kl 13.00
Efter det skulle jag och älskling på försäkringskassan för att få massa information om föräldrapenning och allt sånt.
Så upp och hoppa ur sängen, fixa till mig och äta. Fick endast i mig tre skedar gröt. Vet fan inte vad det är med mig nu, får inte i mig någon mat alls nu. Har gått ner två kilo och några gram nu. Men jag kan verkligen inte äta något. Och jag mår skit! Fyy. Och jag kan inte tro att det är så bra att gå ner i vikt nu heller:S
Men men, ja. Packa lite kläder till älskling så att han skulle slippa sitta med sina jobbarkläder på möte.
Syster min ringer precis innan jag ska gå, vi babblar på och jag går i väg mot bussen.
Pratar och pratar, bussen kommer och jag kliver på. Vi avslutar samtalet och bussturen den fortsätter mot MVC. Jag kliver av och tänker inte mer på den bussresan alls. Kommer upp till avdelningen där jag ska och sitter och väntar.
Klockan blir ett, klockan blir fem över ett, klockan blir kvart över ett. Ingen som kommer och hämtar mig alls.
Hmm tänker jag och tillslut kommer det någon och frågar vad jag heter och mitt personnummer och så.
När hon har kollar upp det så konstaterar vi att jag ska ju inte vara där förens på TORSDAG och inte ens klockan ett utan halv tolv.
Hur fan kan jag ta fel på klockan ett och halv tolv, den 27 eller den 29 :S Ja som sagt jag var inte alls vaken och den här dagen kan bara sluta på ett sätt.
Det är bara till att vandra in till stan då och fördriva tiden tills pojken slutar.
Går in på Charm och hälsar på Cissi och kommer då på att, Va fan jag bär inte på någon påse:O Vart har den nu tagit vägen???
Jag tänker tillbaka och funderar på om jag fick med mig påsen hem i från, om jag glömde den vid bussplatsen eller på bussen eller på toaletten uppe på Mvc.. Men jag kan fan inte komma på det. Och i påsen låg min karls kläder. byxerna som jag köpte till han och det var faktiskt hans dyraste byxor och det gjorde ju mig ennu mer nervös... Men kommer inte på om jag fått med mig det eller inte. Kunde inte tänka fick inte in i hjärnan vart jag gjort av dem. Ingenting fungerade.
Men men kan inte mer än att vänta tills man kommer hem för att se om dem är kvar där.
Jag gick en sväng på stan och träffade Elin med hennes girls, där satt dem så gott och fikade.
Gjorde dem sällskap så att min tid skulle gå fortare, vid kvart över två gick vi ner mot navet där älskling skulle hämta mig innan möte. Men på vägen ner så ville inte riktigt min kropp fungera med mig.
Och det förstår jag, tre skedar gröt till mig och en liten plutt på en dag det är inte mkt.
Blev yr som tusan fummlade en massa och blev alldeles kallsvettig. Så jag sa det till P att jag måste hem och få i mig något snabbt. Men hemma fanns ju inge snabbt så jag gick in på ica och handlade banan och macka och en dricksyoggi, bättre blev det men var inte speciellt sugen på att sitta på ett möte så vi åkte hem istället.

Och nu till det roliga, väl hemma konstaterade jag ju att påsen stod på skostället :D Haha. Hade inte ens fått med mig den ut. Väldans tur för mig:)
Min hjärna den var inte med mig för fem öre idag. Så en bussresa in till stan helt i önödan!

Här står den söta lilla påsen då! Helt ensammen och där har den stårr hela dagen.

Vilade mig lite och sedan åkte vi iväg och storhandlade massa mat och massa bäbe saker:)
Så nu har vi faktiskt handlar blöjor:P Thihi Visste inte riktigt vad vi skulle ta men tillslut så tog vi något som såg bra ut och verkade bra. Och kilona var 3-6 så antar att det är dem man ska ha. Det var lixom det näst minsta. Minsta var 2-5 kilo. Men förmodligen kommer ju bäbisen väga något på tre så vi tog dem:P
Köpte också haklappar suuuper söta små saker så att lillen kan kräka på dem istället för oss:D köpte också nappar, tvättlappar och en sugleksak. Kanske inte för att den kommer behöva det direkt kanske men senare:D
Och en massa mat till oss då:)

Och dem här tjusiga blöjorna köpte vi :D
Undra om dem är bra, någon som vet, någon som har provat dem? :)

Ja det där var väl allt för idag, nu ska pojken gipsa in magen min med gipsbindor:D Ger resultat sedan tjohoo

Kan även lägga upp två bilder på Cissi, färgade hennes hår igår:D

Hon blev super snygg iaf. Kan ju säga att jag känner mig helt klockren i den där Jacson tröjjan:D Lillmagen min som jag hoppas att bli av med snart :D

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

grått och dystert!

Jaha då var det söndag då, imorse vaknade man kl nio(vintertid) Så egentligen tio då. Vaknade av att pojken låg och tittade så sött på mig. Han var pigg som tusan och jag ville bara sova vidare men det fick jag inte..
Han skulle pilla på magen och sjunga b.l.o.s.s.a b.l.o.s.s.a b.l.o.s.s.a glöggen heter blossa, för lillskrutten:D Haha
Men det tyckte lillen inte alls om så den sparkade på som tusan på pappa :D THihih

Vad har man då gjort hittils. Absolut ingenting. Städat lite, och plockat. Har ju tappat bort bankomatkortet också, helt spårlöst. Skulle ju på birsta idag tänkte jag och handla lite saker till bäben. Men nä då utan det kommer jag då inte långt. Så antingen får jag beställa ett nytt om jag inte hittar det. eller så får jag åka på banken imorgon och ta ut lite pengar. Men jag hatar att ha pengar löst. Då går dem ju så snabbt:P

Har även blitt bjuden på middag idag hos Kristina och Daniel:D Lite mys middag, taccos ska det då bli:) Mumma!
Så ska väl börja göra mig i ordning och så sedan ge sig iväg kanske :)

Med tre veckor och fem dagar kvar så njuter jag av att bära på skrutten:D Njaa inte riktigt, men man kan ju säga det. Skulle inte alls vara helt fel om den ville titta ut nu men jag antar att den ligger kvar där i fem veckor till. Den kommer inte alls vilja komma ut bara för att jag har så förbannat ont hela tiden. Så den kommer bara njuta. Det är snällt mot mamma:D

Men men nu ska jag fixa och dona lite. Ha det bra alla :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lördag och regn!

Ja nu sitter man här med tangentbordet framför sig igen!!
Idag känns det som att det kommer bli en extrem tråkig dag. Det regnar och är bara grått ute.
Älskling sitter och spelar på sin gittar och sjunger Little child:)

Sitter och funderar om man ska in till Birsta och bränna lite pengar. Måste köpa mig en morgonrock och lite annat smått som man kan lägga ner i BB-väskan som jag tydligen måste börja packa :P
Allting känns fortfarande overkligen. Jag vet inte riktigt när jag ska förstå att det snart ska komma en till liten skrutt till världen, att det är vi som gjort så att lillen fått chansen att komma till.
Allting är så oklart och jag vet inte vad jag ska göra riktigt för att jag verkligen ska förstå. Jag vet ju att det snart är dax men jag kan inte förstå att jag ska bli mamma, jag ska ta hand om ett liv och uppfostra och ge den kärlek! Och det ska jag klara av, det ska vi två tillsammans klara av?
Ja men det ska väl gå det med. Jagvet bara att jag längtar såå otroligt mycket nu, är så nyfiken på vad det blir för liten skrutt:)
Om det blir en liten Lucas eller en Wilma,Thea:)
Såå spännande:)

Men jag är så orolig med, jag vet inte om jag klarar av det. Jag känner mig så ensam på ett sätt. Jag vet ju självklart att pojkvännen(pappa) är med och stöttar och finns där vid min sida.
Men det är så mycket mer, så mycket mer som jag skulle vilja ha. Ju längre tiden går dessto mer tänker jag på att jag faktiskt bara är 18 och att ingen av mina kompisar har eller ska ha bäbis. Jag känner att jag behöver några eller någon som har det samma. Som vet vad det handlar om, någon som man kan ringa till när man behöver hjälp eller någon att springa runt och konka på en barnvagn tillsammans med. Men det finns lixom ingen. Det är väl det som är mest tråkigt nu, och det är det jag är mest orolig över att min lilla skrutt inte ska få lära känna andra bäbisar och inte få de sociala tillsammans med andra barn. Huvva vad jag pratar nu, nu blir jag nästan ledsen när jag tänker på det.
Men det kanske kommer, man får kanske en vän med en liten bäbis till slut eller ja. Jag vet inte och har ingen aning. Det är så mycket som snurrar i mitt huvud nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.
Men nu blir det iaf Birsta så jag får något annat att tänka på!

Ha det bra alla nu:) Och ta det lugnt i det gråa vädret..Här är jag då nu, v 36+1 :)

Vi är då bara för söta älskling..
Bästa månaden i mitt liv på våran lilla smån:)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Idolkväll:)

Jaha, nu efter en timme och 30 min av tittande på idol själv hemma i soffan så ska jag ta mig en dusch och invänta resultatet av utröstningen.
Och idag kan jag ju säga att jag inte har den blekaste om vem som kommer att åka ut.
Men jag tyckte att dem flesta var duktiga idag, men ingen som var gryyyym.
Men Eric var ju som vanligt bra, Eddie har jag ju aldrig varit riktigt förtjust i och inte heller Rabhi. Men idag blev jag faktiskt lite imponerad av Rabhi. Trodde inte att han kunde få fram den rösten som han fick. Trodde bara att han var en liten mus. Så han steg lite:) Men fortfarande ingen favorit. Mariette har jag heller aldrig gillat och inte nå mer ikväll heller. Tove har jag ju alltid gillar men ikväll tyckte jag faktiskt inte om henne. Så det var ju lite tråkigt. Men hon kommer väl igen hoppas jag:D 
Reza blev ju min favorit förra veckan men inte någon större favorit idag faktiskt.

Men men. Nu ska jag duscha, och kan inte säga något om vem som åker ut eller vilka som hänger löst. Men hoppas att det blir ett bra val iaf:D Hörs hörs:)  

kanske skulle kunna tro att Tove och Reza eller Tove och Mariette hänger löst. Men ska inte säga helt säkert för det är verkligen jätte svårt att lista ut det :P Thihi

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag idag då...

Idag blev man väckt av telefonen.
Hade ställt klockan på tio men Pia ringde tio i tio:P Yrvaken som jag var så svarade jag.
Upp och hoppa in i duschen äta lite frukost och sedan iväg på birsta.
In i birsta huset och tittade runt lite grann. Pia hittade en jätte fin typ morgonrock aktigt som hon ska ha på BB. Kan tänka sig att hon tänkt på sånt. Ska man göra det med?
Har nog inte ens tänkt att jag ska föda ett barn snart heller. Har inte ens förstått att jag ska bli mamma tror jag. Tiden börjar rinna iväg och här sitter jag bara och skriver i ställe för att aggera!
Ingenting är så gott som klart. Jag har inte inhandlat något till mig själv som måste has under förslossningen eller efter förlossningen. Jag har inte packat någon BB-väska som kanske borde göras. För jag har ingenting att lägga ner i den, vet ju inte ens vad som behöv för det har jag inte tänkt på:O Haha
Jag borde nog ta mig i kragen tror jag och börja inse att det snart är dax!

Men men, efter lite kollning inne på birsta så gjorde vi ett försök att ta oss upp till Toys U rus eller hur det nu stavas:P
Ja där var det ju självklart smockat men in kom vi iaf.
Och helt galet, enligt radion så stod första människan där utanför tjugo över fem i morse och dem öppnar nio. Endast för att få köpa en eldriven bil för 999.99 kr iställe för 4000 kr. Är det verkligen värt det?
Dem 20 eller 25 första som kom in fick köpa den för det priset iställe:P Haha

Jag själv blev kanske inte så imponerad. Men det är nog bara för att jag inte har råd att köpa leksaker. Tror inte att något gick under 300 spänn.
Jag hittade en jätte fin sängmobil som jag blev kär i men den kostade fan 800 kr och det tycker jag är lite väl att ta i.
Sedan hittade jag även ett jätte fint babygym som jag faktiskt ska köpa:P Jätte mysigt och underbart. Får se när det blir av, var ju extra pris på det idag iaf. Men vet inte om det är det på måndag då lönen kommer in:P Men får åka dit och kolla.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan maskinerna piper för fullt för att dem är klara. Snart kommer älskling hem och då blir det lite mat i magen sedan sticker han iväg till garaget. Men se det positivt vi har snart en bra bil som fungerar. Men strunt samma om det inte är en kombi. Man behöver faktiskt inte det tycker jag. men en snygg och helt fungerbar bil det är prioett. Då ska vofflan till skroten. HejHej:D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Barnnamn???

Jag blir galen!
Vet fan inte hur vi ska göra, vad vårat barn ska heta?
Har en massa namn som vi är lite sugna på men kan inte bestämma oss för ett!

Jag är ju nästan säker på att det blir en liten pojke och då har vi ju tänkt oss namnen Theo eller Lucas.
Men skulle det nu mot förmodan bli en liten kicka så har vi tänkt oss Wilma, Thea eller Melissa:)

Och när vi väl bestämt oss säkert så går det några dagar och då är vi inte lika säkra på namnet längre. Då låter det antingen dumt eller så kan man inte tänka sig att man ska kalla barnet för det hela livet eller så är det något annat!
När ska man nöjja sig och när vet man att namnet är rätt? Jag blir ju galen, lillskorpan kommer ju få gå utan namn. Vi får kalla den skorpan bara:D
Haha det tyckte jag var gulligt, det ska jag lägga fram som förslag tror jag. Min lilla skorpa:P
Näe men något måste det ju bli men vet bara inte vad.
Antar att tiden får avgöra eller så får man vara utan namn tills det är helt dax och när lillen kommer ut då kanske det visar sig helt :)

Nu blir det tv: snart är det ju Bonde säker fru, och idag smäller det ju för rödtotten. Måste bara se det, helt sjukt :D Haha hej hej :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Onsdag:)

Ja idag gör jag som vanligt ingenting.
Men just idag känner jag mig extra kär, ingen aning om varför men jag saknar min älskling otroligt mycket och då är han bara på jobbet och kommer hem om typ två timmar:P
Men jag är såå otroligt kär och jag kommer nog aldrig inse hur bra vi egentligen har det tillsammans bara vi två.

Gjorde något test också och då fick man ju det här som svar då :D

''Ni är själsfränder! Det är inte många par som passar så otroligt bra som ni gör. Ni är lika på många områden men kan fortfarande ha små olikheter, men kärleken ni har till v...arandra förblir osårbar. Redan första gången ni sågs var det som en osynlig dragningskraft mellan er, trots att ni just träffats. Många gånger känner ni er oseparerbara och vill hälst alltid vara nära varandra. Ni ogillar att vara ifrån varandra just för att ni faktiskt HÖR IHOP som två pusselbitar. Ni får ofta höra hur fina ni är tillsammans och ni passar ihop som handen i en hanske. Den äkta kärleken lär hålla er evigt tillsammans. Glöm inte att kärlek som denna är svår att finna, så håll fast vid varandra! Så löser kärleken allt mellan er tillslut''

Klart att den gör. Det kommer föralltid vara vi två. Hoppas jag iaf.
Och idag är det då 28 dagar kvar tills lillskorpan kommer, känns som en evighet men det är inte alls långt kvar faktiskt. Men jag längtar såå otroligt mycket nu att varje minut känns som en timme och det gör mig galen!
Vill bara att det ska säga vipps så är det dax :)

Och kan även berätta om gårdagen. Jag bestämde mig för att åka iväg och vaccinera mig efter många om och men.
Men när jag väl kommer dig då har vaccinet tagit slut dagen innan:S Inge galen jag blev helle!
Verkar inte som att det är menat att jag ska vacciner mig. så nu är jag tillbaka på ruta ett och vet inte hur jag ska göra igen. Sägs ju att vaccinet kommer igen om en vecka, så man får väl bolla igen då och se vad jag bestämmer mig för :)
Vad ska ni alla andra göra? Gravida, som ikke gravida. Ska ni vaccinera er, om inte varför och om ni ska göra det varför vill ni det?
Snälla hjälp mig att motivera mitt svar :D

Ja, kanske ska ut och gå en sväng endå. Och vagga på magen lite. Jag blir ju så rastlös. Kanske kan springa ner i tvättstugan och kolla om någon kanske tagit bort sin plupp :D Japp det ska jag göra :) Tjohoo Bara för att min älskling är suuuper sexig i mina kläder ;)
Och i lillasysters kläder ;) Thihhi min lilla älskling. Den stilen kanske skulle passa på han ändå:P

Och bara för att vi älskar varandra mest i hela världen. Puss på dig min prins<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag:)

Hej hopp:)
Idag är det tisdag och känns som att vi har en massa att göra. Ska göra lite besök bara.
Älskling ska på sjukhuset tjugo över tolv och köras in i en sån där magnetröntken för att kolla axeln som han skadade för typ snart två år sedan. Men sjukhus är fan helt gaalna så det har tagit nästan två år för han att få komma och göra detta nu!

Efter det så ska vi på försäkringsakassan klockan tre. Ställa en massa frågor, lämna in papper om att man ska bli mamma och kolla hur det funkar med pappaledighet och pengar och allt möjligt.
Sedan den stora frågan, ska man vaccinera sig??
Jag har gått nu i två veckor efter att jag fick pappret om vaccinationen. Och jag kan inte bestämma mig om jag ska göra det eller inte.
Känns ibland som att varför ska man göra det, stackars lillen som ligger i mig och inte alls vet vad som försigår får vassa konstiga kemilkalier i sig och kanske blir helt vimmsig.
Dem har ju inte ens provat vaccinet på en gravid kvinna, och dem vet inte heller om bäbisen efter vaccinet när den föds får några biverkningar utav det.
Eller om jag får några biverkningr om sex månader för att det finns ingen som gått med det i kroppen så länge!!
TÄnk om min lilla skorpa där inne blir helt kanasig och inte vet jag vad som helst kan ju hända:S
Dem vet ju ingenting egentligen men en då rekomenderar dem alla gravida kvinnor att ta det.
Jag har snart fyra veckor kvar på min graviditet och om jag tar det idag så kanske bäben blir alldeles knasig när den kommer ut. KAN få en sjukdom, det vet dem inte eftersom em inte provat det på en gravid kvinna som har fyra veckor kvar. Och varför skulle det vara bra för ett barn i magen när dem inte rekomenderar vaccinet¨på ett banr under 6 månader och dem vaccinerar inte ett barn under 3 år. Så varför skulle det v ara bra för bäben i magen?? Guuud så svårt har ingen aning om vad som är rätt eller fel.
Men jag ska iaf åka dit och prata med dem och se vad dem säger :) Kanske blir lite klokare då.

Som dem som har läst mitt senaste inlägg så funkade inte riktigt min kortläsare. men med lite fix oxh don frpn pojken så fixade han det så klart :D Så nu ska jag lägga in lite bilder på det ''kommande'' barnrummet och där lillen ska sova när den kommer. Men det fattas fortfarande lite saker på sängen. ska ju ha en sängmobil :D Det måste man ju och sedan ska det ju dit nytt täcköverdrag och till kudden :)

Men men, lillen mår bra och jag växer och blir stor. Sparkas och slåss lite väl mycket och lite väl konstiga värkar har jag med. men som sagt. Det är bara att vänta och se vad som händer :)
 

Här har vi då det kommande barnrummet:D Ser inte så mycket ut till barnrum men snart så:D
Har ju iaf en barnvagn där inne :D Och jag satte upp gardiner igår som dock behöver strykas :D Thih

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skapligt tråkig söndag:)

Ja igår ringde dem ju från peters jobb och ville att han skulle jobba idag.
Så han börjar jobba nu halv två och några timmar fram över tills han är klar.
Själv sitter jag här hemma i min ensamhet och knappar på det här trådlösa tangentbordet med en massa bokstäver på.
Riktigt i min ensamhet är det ju faktiskt inte, för lillen den finns ju. Och den känns med kan jag ju säga. Så inte allt för ensam är jag. Men den är ganska tråkig för jag får inga svar när jag pratar så nå social är den inte :P

Och extremt jobbigt är det att alltid behöva säga den! Vill ju veta vad det är för ett litet knyte som ligger där inne.
Peter sa för en månad sedan att han tyckte att den kunde komma ut idag. För idag har faktiskt Lucas namsdag. Och för er som inte vet så står ju Lucas högst upp på våran namnlista så blir det en liten pojke så blir det Lucas. Och då tyckte ju peter att om det blir en kille så ska den komma idag och den kommer komma idag om det är en kille. Men än så länge har det inte kommit någon bäbe, så det kanske är en liten Wilma eller Thea där inne istället ;) Vem vet?
Och jag är såå super nyfiken så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag vill mer än gärna att lillen skulle vara här hos oss nu och jag längtar för nu är det inte alls långt kvar.
Men som sagt så är det fortfarande mycket som ska handlas in och mycket som ska fixas här hemma.
Ett problem som vi inte riktigt vet hur vi ska lösa det är ju skötbordet. Ingen aning om vart vi ska ha det. För inne i badrummet har vi ju rör på väggen så där kan vi inte sätta upp något ihop fällbart skötbord. Jag vill ju också ha en som står inne i barnrummet något slags furumöbelm, men då blir det ju så extremt jobbigt att springa och hämta vatten till tvättlapparna om man nu inte har färdigblöta som man köper. Men det tycker inte jag att man ska ha om man ändå bara är hemma. Då tycker jag att man kan köra med vanligt vatten!
Mycket som ska planeras innan. Sängen är ju på plats iaf det enda som sakns till den nu är en sängmobil men det är ju inte så viktigt nu på en gång. Så länge den har någonstans att sova med täcke och kudde så blir den lille nog nöjd:D
Så gott som alla kläder finns nog tror jag, man märker nog i efterhan om något saknas. Det är fortfarande lite kläder som jag har kvar som ska tvättas och vikas in.
Just nu kom jag på något som saknas och det är en tunn mössa som den kan ha inne på BB när den kommer. Det måste vi in förskaffa oss :)
Ja sedan så är det ju alltid massa småplock som behövs men det kommer det med:D

Så här ser ju barnrummet ut just nu. Men lillen ska ju inte sova där inne än så ett tag till kan det se ut så här :P Haha Blir galen men vet bara intevar alla sakerna ska än. Och det är inge kul att fixa när man inte vet vad det är för kön på pruppen!
(Bild kommer snart, kortläsaren verkar ju ha kajkat ihop sej så jag måste starta om datorn)
Nä det gick inte får vänta tills karln kommer hem så får han hjälpa mej :)

Och här inne står sängen i vårat sovrum nu:)
En egen liten hörna här då:)

Nu ska jag starta om skitdatorn och se om det går bättre. Tjohoo

Ja nu har man ju tjatat lite här med. Ska väl se till att plocka lite här hemma. Städade ju igår men syns det? Nopp verkligen inte.
Kanske råkar hamna på birsta sedan med och dryga på tiden lite kanske hittar något roligt :)


Tänkte att jag lägger upp en bild på magen min. Dagen efter jag kissade på stickan :D Kanske i vecka 5 här. Då var man verkligen inte stor. Längtar verkligen tillbaka till den där magen. Lite små tendens till rutor med :)= Thihi


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördag:)

God morgon. Min natt har då varit den jävligaste hittills tror jag. Värk och toabesök hela tiden. Jag orkar verkligen inte mera nu. Ska jag gå så här i fem veckor till och sedan ska jag ha ett barn på det. När fan ska jag få vila ut då?
Pratade med MVC, och man kunde om man ville åka in på sjukhuset och få något så man kunde sova å sedan sova kvar där och så bevakar dem en. Men vem vill sova på sjukhuset och en natt det hjälper väl inte. Jag vill ju sova bra alla nätter. :P Haha Klagmaja :D

Pälskling min har precis åkt iväg till garaget och ska skruva massa bil:D Hoppas bara att han kommer någonstans idag och att det verkligen är detta som är felet nu då!
Sedan har vi en bil, någorlunda snygg och inte allt för oskön att åka i. Men det är ju ingen kombi! Det får vänta ett tag tills vi har råd med det. För just nu finns det ingen chans till några pengar till en kombi. Tråkigt nog, men vem säger att man måste ha familjebil? Bmw:n blir en kanon familjebil det ;)
Thihi Kanske lite liten, men ramen till barnvagnen går iaf in men inte själva liggdelen :P Haha

'Idag känner jag för att ha svin kul! Vad gör man för att han svinkul? Någon som vet det. Jag är uppe tidigt, men nu ska jag bara städa. Peter kommer kanske hem vid två, då blir det lunch och sedan så vill jag göra något suuuuper :D Thihi
men men slutbabblat nu blire full volym på stereon och sedan fram med städverktygen:D Tjohooo


Hej hopp!
klockan är nu 21.28 och jag kan ju inte säga att jag levde upp till det jag tidigare skrive idag. Att jag ville göra något suuuper kul. Har inte gjort något speciellt. Var och hälsade på Kristina och Danne nu en sväng ikväll men vi åke hem sedan igen. Är så less på att umgås med folk, har ont hela tiden. Vet inte riktigt vad det är som spökar heller. Ena stunden så är jag ju säker på att det är förvärkar. Men andra stunden har jag ingen aning. Då gör det ont i hela magen och neröver. Så jag vet inte, och just nu så gör det så ont så jag faktiskt ska ta och krypa ner i min säng och titta på en film och hoppas att jag får sova lite.
Önskar verkligen att den här smärtat tog slut nu. Ska det verkligen göra så här ont. Och jag som inte ens är gnällig. Men jag fick väl det här för att jag varit så stolt om att jag knappt känt att jag varit gravid. Inge illamående eller någonting. Men nu kommer det, har till och med så ont så jag mår illa. Jag vill verkligen inte. Är nu inne på femte dagen då det gör ont. men tycker bara att det gör ondare och ondare för varje dag som går.
Men nu ska jag sussa mej lite. Ha det bra alla :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kylan byttes ut mot regn. Ogilla!

Fyy och blä för regn!
Jag som ska iväg och flyga och fara. Och tänkte då inte att det skulle bli regn. Hade jag vetat det hade jag kört älskling på jobbet och tagit bilen själv. Nä men nu får jag åka buss och måste gå en massa långa sträckor istället. Och det gillar jag verkligen inte:(
Klockan ett ska jag vara hos sjukgymnasten, och det har jag knappt någon aning om vart det ligger. Vet att det är i Skönsberg, sedan inge mer. Men det blir väl till att vandra i det blöta :(

Idag så är lillbäbisen i vecka 35:) Knäppte några kort på magen när den är som fulast :P Haha
Kan ju inte påstå att den är så tjusig ändå tjock och klumpig. Och inte ens prata om mej. Men ska visa ändå:)

Hoppas bara på att vädret blir lite bättre, en regning fredag det tycker jag inte om. Det blir ju så tråkigt då.

Tre veckor sedan min lillplupp flyttade till härnösand med. Saknar honom så otroligt mycket. Men han har det bra där han är nu med. Men såå mycket som man saknar med honom så det inte är sant. Som mina promenader på morgonen dem blir så tyst och tråkiga:( Ingen som man kan busa eller leka med. Ingen som man kan skrika på ibland för att han inte lyssnar på vad jag säger. :P Thihih
Men ibland är det också skönt. Tror jag bara har damsugat typ fem gånger sedan han flyttade. Och innan fick man damsuga två gånger på en dag och det sliter på en kan jag säga.
Och tjock som jag är så skulle jag aldrig orka med han nu, men jag saknar dej Enzoplutt<3
Näe nu ska jag äta mej lite gröt och klä på mej så att någonting händer idagHaha.

 Samandragning samtidigt som jag smalar in magen:P 
så den ser ju inte ut så här på riktigt:P:D                     Men så här ser den ju ut nu då :D



Ja då har man tittat på kvällens idol program!
Jag älskar verkligen idol :D Kvällens bästa var ju då självklart Erik. Men någon som jag blev jävligt imponerad av det var ju ''trasan'' eller ''bresa'' eller vad hon heter. Älskade verkligen hennes uppträdande och hon var verkligen grym!
Ikväll har jag ingen aning om vem som åker ut faktiskt. Kanske ''luggen'' kommer fan inte på vad han heter. Engligt jurryn så är det nog han och tove som åker. Men Tove blir kvar hon :D
Hoppas nästan lite på att Camilla hon lämnar ikväll faktiskt. Det har jag velat ända sedan hon kom in igen.
Men men får snart se vad som händer:) Hej hej :D

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

MVC

Hellu:)
Idag började dagen med ett besök hos MVC. För att kolla lillen i magen.
Vägde och mätte och lyssnade på hjärtljuden.
Jag själv den lilla tjockisen har hittills gått upp 8.6 kilo. Och jag lär ju gå upp lite till innan jag ploppar ut den:P
Hjärtljuden lät bra, låg på 140-149/slag min. så det var super.

Efter det besöktet så träffade jag lilla krikilina, en sväng på stan för att forska om det fanns några fina och sköna bäbistäcken. Men hittade inget som passade mej så vi åkte ut till birsta istället.
Och där efter mycket om och men så hittade vi ett super mysigt täcke och kudde till lillen på jysk :D
Sedan kom älskling och hämtade oss och bar av hem. Väl hemma händer det väl som vanligt inte mycket. Men sedan så blev det ett ryck, kompis till peter hade fixat garage så nu är äntligen Bmw:n borta här i från och står nu i garaget för en liten renovering. och dem kom faktiskt en bra bit på vägen redan ikväll:D Så snart har vi kanske en bra fungerande och ganska hyfstat bra utseende bil :P

Nu mina små vänner så ska jag försöka sova lite. Har haft en helvetes natt i natt. Kollade sista gången på klockan 02.20 och då sparkades det för fullt i magen. Härliga värkar och samandragningar:D
Och nu kan jag ju inte påstå att det är så speciellt mycket lugnare. Oh ont gör det. Så nu blir det sängen och kika lite på film och hoppas på att man somnar till den.
Natti natti :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny i systemet ;)

Ja jag vet inte vad man ska skriva eller vad man ska göra egentligen. Men alla andra har ju en blogg så det vore väl kul om någon ville läsa om mitt liv med :P



Just nu så är det väl inte så intressant, men snart så kommer det en till liten plutt till familjen och då blir det genast mycket roligare att skriva och läsa :D Just idag så är det då fem veckor och två dagar tills kontraktet på hyran går ut. Och då ska den lilla vara ute. Annars blir det en dyr räkning. Thihi



Hoppas ibland att den kommer lite tidigare, men det bästa vore väl om den stannar tills datumet är här. Men för mig gör det ingenting om den vill komma nu bara den är frisk och mår bra :)


Jag är nu i vecka 34 och 5 dagar. På fredag blir det vecka 35 och är då bara fem veckor kvar:D Och jag kan lova att jag är en riktigt liten tjockis:D
 

Ja, man sitter ju här hemma i lägenheten och just nu skulle jag bara vilja somna och inte alls känna någonting.
Nu vet jag verkligen vad dem menar med förvärkar. Har haft ett par stycken nu och dem känns det kan jag lova..
Nu ska jag iaf äta lite mat. Eller mat det blir lite gröt det tycker jag om och lillen med ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()