Julstök och massa folk!

Men nu har vi lugn och ro här igen :)

Jaa sen jag skrev sist så har det verkligen varit mycket.
Vi har i stort sett haft folk här hela tiden. Lillasyster, storasyster henner karl och pappa min!

Och sist jag skrev så var ju karlarna ute på granjakt. Oh när dem kom hem så kan jag ju säga att jag blev besviken :P Haha
En hög men en jävligt smal gran. Han hade då inte fått mycket mat under vintern! Så jag ville ju självklart ha en ny, men vi ställde iaf in granen så länge tills vi hittat en ny. Men ingenstans hittade vi det. Jag var runt och kollade på alla möjliga ställen där dem sålde granar men jag hittade ingen jag ville ha.. så dagen före jul så ställde vi upp granen som dem tagit sig hem ändå:) Och ja jag kan väl säga att den blev väl ganska fin när den väl fick lite kläder på sig:)Thihi
Så såg den då ut :) Väldans tjusig. Den duger ju iaf :)

På måndagen kom ju kära systeryster och hennes kille och även lillasyster så nu var det verkligen fullt hus.
Här har ni dem :)
Lillasyster på soffan i vardagsrummet och syster och hennes kille på en uppblåsbar madrass inne på lucas rum och vi i vårat sovrum:)
Ååå jag blev ju nästan galen dem här dagarna med. Tre tjejer från familjen Nordstrand under samma tak. Det är faktiskt ingen bra kombination tycker jag.. men vi löste det ganska bra tycker jag. Men lite bråk då och då blev det ju självklart...

Ja julen den kom ju med. Och med våran sååå jätte bra komunikation här i familjen så var ju knappt ingenting klart. Pappa hade tagit på sig att göra skinkan, revbensspjällen och jansonen.. Och det klarade ju han av så klart. då det var ju fixat. Men på julafton så kom han till oss vid två tiden och då var ju inte ens köttbullarna klara som syster cillen skulle fixa... så då fick han göra dem med! Galet.

Men allting löste ju sig. Tjugo i fyra kommer jag. Självklart var det ju jag som kom på det. Gottegrisen själv. Att vi inte ens hade något julgodis.. En enda chokladask hade vi och inte räcker det till nio personer eller.. Haha.
Så jag och broder åkte iväg och skulle köpa det. Först åkte vi till ica maxi. och dem stängde så klart tre. Det gjorde även Willys. Och när hoppet nästan var slut så såg vi att coop hade öppet så då for vi dit :) Och godis för hela slanten blev det :P

Julen blev lyckad tycker jag:) Massa god mat och gott sällskap och självklart mycket braiga julklappar:)
Dagen innan jul så sprang jag runt och letade julklapp till peter. Eftersom jag inte vetata vad jag skulle köpa så har jag bara dragit ut på det. Och jag letade och letade. Tillslut bestämmde jag mig för att inte stressa nå mer och låta bli att köpa en julklapp och ta med honom efter jul istället. Men det kändes så dum,t att han inte skulle få öppna julklapp av mig på självaste julen.. Och jag ska inte glömma och säga det. enda sen i april så har han tjatat om en radiostyrd helikopter. Men jag har sagt nej för jag tycker att han är liiite för gammal för det. Men nu när jag inte kom på vad jag skulle köpa så fick det bli en sån. På julafton åkte jag iväg till JULA och köpte det till han :)
Och gissa om han blev glad eller! Hahah
Så hans jul var räddad kan jag ju säga:)

Mina julklappar var inte så många, eftersom jag önskat allt till lille Lucas.
Så jag fick:
En massa trisslotter
Två tröjor
Ett paket med fyra shoots glas med nakna killar i båtten;) Najss!
En handkräm
En bok av älsklingen med en massa av hans dikter till mig, och en massa bilder:)

Så det var inte allt för mycket.

Men fick dessto mer till lilla Lucas:)
Han fick:
Fyra olika dressar. Jätte fina.
Fyra bodysar
Två nallar
hängselbyxor
vantar,strumpor och mössa
presentkort
två tröjor
och massa mera!

Och som sagt så var ju julbordet underbart gott. Ett litet men gott:)


Syster cillen tog hand om lilla lucas medans jag fick äta lite :)




Hahah robert fick aaas ryra glaspgon av syster som han vela ha läääänge. Och peter och steven ser såå avundsjuka ut va :P Haha
Lille fisen min var ju också med på julfirandet så klart :) nyfiken på alla klapparna med :) Sötisen min<3
Vi körde även något engelskt spel som man ska dra i varsin ände på typ en smällkaramell så den som fick delen i sin hand vinner och då ska den personen ha kronan på sig :=) Haha
Alla vi har ju faktiskt vunnit!
(och anledningen varför jag inte har ena armen på mig är faktiskt för att jag jag har precis ammat!)

Julen var kanon tycker jag:)


Juldagen så hälsade vi mormor&morfar uppe i nedansjö:)
Fick dem träffa lillen med :)
Här har vi moster och mormor:)
Morfar&mormor<3

Min mormor är den bästa i världen kan jag lova er alla :)
Älskar er mormor och morfar<3

Efter besöket där uppe så åkte vi vidare till svärmor och hennes karl och familj för ett litet julfirande med :)

Massa paket öppning och jätte god mat fick vi med :)
Tack tack för dem fina julklapparna :)
Och även här fick älskling något som han önskade varje år när han var liten :P
Haha men han fick det aldrig!
han önskade sig alltid av sin mamma en radiostyrd bil Utan sladd. Men eftersom hon aldrig hade råd att köpa en sån så fick han varje år en sladdriven sådan. Och han blev förbannad varje gång och sprang runt i lägenheten med den där sladden och slet och hade sig. Och aldrig fick han en utan en sladd. Men nu i år fick han äntligen det utav Ubbe :) Åå glad blev han då med thihih. Mest en roligt grej lixom :)

Japp så har självaste julhelgen sett ut..
Nu orkar jag inte skriva något mer på det här inlägget. Det blir ju så himla långt. så jag gör det på en ny sida istället :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lugn dag:)

Ja dagen har då varit väldigt lugn och skön bara!
Natten som var kan jag verkligen inte klaga på, jag la min lilla skrutt strax efter tio, sedan så väcktes jag av att brösten verkligen behövdes tömmas så det var bara att väcka min lille fis vid kvart över fem. Så att han fick äta lite. Sedan så somnade han om igen efter matningen ganska så snabbt och sov ända till tio. Vaknade och tyckte att han skulle äta en tiss och sedan sova igen:)
Då fick jag chansen att plocka lite här hemma och äta mig en liten frukost i lugn och ro.
Och den fick jag så klart äta själv efter som älskling jobbade idag med :/ jobbigt men det blir ju pengar :)
Snart så är han ledig och det ska bli sååå skönt. Ska få chansen att sova en hel natt på sex veckor:) ska bli skönt.
Idag har även lille Lucas träffat morfar för första gången:) Han brydde väl sig inte så mycket eftersom han verkligen inte förstår riktigt. Men pappa (morfar) han var verkligen jätte glad.
Han kom hit till oss vid två tiden och har varit med oss hela dagen.
vi har varit ute och farit lite, skulle kolla in brandworld men det stängde kl fem . Typiskt nog. Vi åkte upp till andra sidan birsta och gick på öb och lite i birsta huset och sedan så åkte vi ner till ica maxi och handlade lite smått och gott.
Väl hemma igen så lagade vi ordning lite goda mackor. Men chanminjoner och ett glas mjölk. Det var mumma.
Senare vid nio tiden då kom sjöberg och linda.
Linda som tog körkortet i tisdags :) Grattis till henne.
Så det firades med lite öl och godis.
Och näe inte jag heller :P Inte än men jag var bra sugen :P Men det får vänta tills den 2 januari:)

Pappa, sjöberg och peter dem drack och gottade sig. Och linda hon blir ju så klart chafför:)

Lucas blev lite grinig vid tio tiden, så jag fick trösta honom och gå runt och bära på han. Ville inte alls sova. Skulle ju vara vaken med dem stora grabbarna ju som drack öl:D Haha
Men tror även att det blev lite för mycket folk och livat här med för att han skulle få lugn och ro i kroppen.
När lillasyster, peter, pappa, sjöberg och linda for ut för att handla på ''julgransförsäljning som har öppet dygnet'' runt;) Så blev han lugn och han fick lite mat och sedan så la jag han i sängen för tjugo min sedan och då somnade han :) Skönt.
Så nu sitter jag här och väntar på att dem ska komma hem så att jag får godkänna granen, annars jävlar få dem ge sig ut igen. För den ska verkligen vara fin tycker jag..
Kommer lite bilder på den senare :)
Nu ska jag sätta mig i soffan och njuta av ett glas cola sedan ska jag nog krypa ner i sängen och njuta av en god natts sömn:)

Längtar tills måndag då kommer syster och hennes karl upp och bor här:) Och snart är det julafton:)
Höres och syns natti natti

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Snö,halt, kallt och jävligt!

Helt sinnesjukt vad kallt det är.
Jag sa till mig jälv igår att jag skulle sätta igång med lite träning. vill säga en promenad på 40 min varje kväll. Jag började på det igår. Men idag sprack det! Det är ju på tok för kallt för att ens visa sig utanför dörrarna! Galet kallt. Så det får bli den dagen det är lite mildare ute. Nu kan man ju inte ens ta med sig lillskrutten ut. Då fryser han ju till is. Nee han får vara inne han!

Lillasyster min kom upp i går med:) Det trodde jag verkligen inte, hon har velat fram och tillbaka sedan hon beställde dem där jävla biljetterna. men hon ringde mej på onsdag kväll och frågade om jag hade möjligheten att hämta henne om hon skulle komma upp med tåget. Och då sa jag det att självklart kan jag det :)
Men hon skulle ringa senare och berätta om hon skulle komma :)
Och det gjorde hon. Jag blev så himmla glad, det går inte att beskriva med ord. Jag älskar henne så otroligt mycket. Och gumman, jag vill verkligen ha dig här uppe. Tilsammans med din andra halva av familj. Flytta upp till mej :) <3

Åå han har blive så stor och så duktig och så söt. Han är mammas lilla gooofis.
Han är så duktig på nätterna. Fast han inte riktigt vill somna förens vid ett halv två. Men det är ju bara mitt eget fel med tanke på att jag låter han somna vid sex sju tiden och sova till tio. Då är han ju pigg sedan och behöver två tre timmat på sig för att bli trött igen.
Men igår då la jag han strax efter tolv. Och då sov han till halv sju. Och då vaknade jag av att mina bröst allvarligt höll på att sprängas. Då fick jag gå in till lillen och väcka han ur sin skönaste sömn. För jag hade verkligen ont!
Men inte mycket hjälp man fick av honom heller, ett bröst sedan tyckte han att han skulle sova igen. Så då fick pumpen göra sitt jobb kan jag lova:P Haha
Men söt är han och duktig. Han börjar bli mer och mer vaken på dagarna, idag har han sovit middag från ett till två typ. Och sedan var han vaken till fem tiden och sov till kvart i sex. Sen var han vaken från kvart i sex till typ tio tiden:) Och då somnade han så gott i sängen och nu sover min lilla älskling. Men nu lär han ju vakna snart bara för att jag är såå stolt:D haha men det skulle ju bara fattas det.

UTVECKLIGN!

Och som sagt så väger han ju 5100 nu och är 57 lång. Och han börjar växa ur storlk 56 nu och kan nästan ha 62 i body. Men alla andra kläder kan han ha i 56 fortfarande förutom body så det kan han snart ha i 62. Är det verkligen normalt det? Tycker ju att det går så fort. Snart är han ju uppe i strlk 80:P

Men han verkar såå utvecklad för att bara vara sex veckor imorgon.
Bvc sa att han hänger med väldigt mycket, rör på sig otroligt mycket och vänder på sig från mage till rygg helt själv och bara är sex veckor. Dem sa att han var riktigt snabb på sin sak. Och de är väl kul att höra :)
Han är så duktigt och söt:) Mamma är stolt..


Och hans nacke ska vi inte prata om. Han kan hålla upp den helt i nästan en halv minut utan att man hjälper till och han kryper lite grann om man lägger honom på magen med:)
Men tiden går ju så fort. Om en vecka då kryper han väl:O Haha:P
Näe det hoppas jag verkligen inte.

Och jag kan ju säga att just nu njuter jag verkligen av att vara mamma. Nu börjar det verkligen bli kul. Allting har ju bara varit jobbigt hittils. Med allting vad heter ont i bröstvårtor och sena kvällar och många kliva upp på nätterna.
Men nu så börjar allting avta. Brösten har läkt helt så inga sår eller blåsor längre. Så nu tycker jag det är hel mysigt att amma :) Han sover kanon bra på nätterna så det blir inte många gånger jag behöver kliva upp.
Och han är helt underbar. Enda gången han grinar eller skriker till det är när han vill ha mat. Och jag inte riktigt ger han det på en gång. Då kan han bli lite galen. Men annars så är han som en dröm:)

Imorgon ska han få träffa morfar för första gången. Han har jobbat så otroligt mycket nu den senaste månaden att han inte kunnat åka hem från norge. Men i natt då kommer han och det ska bli så mysigt. Och pappa min han längtar sååå han med :)
Snart är det julm första julen med vårat lilla barn. Julen kommer spenderas här hemma i våran lägenhet. Tillsammans med pappa, peters pappa, lillasyster Jessica, storasyster Cecilia hennes kille steven, broder robert och hans pingla Elin:) Och det ska bli så mysigt och kul:)

inte många dagar kvar nu till julen är här. Nu tänkte jag krypa ner i min säng och sova lite. Imorgon ska jag träffa pappa min och Lucas ska träffa morfar:) Älskling jobbar imorgon med:( Tråkigt men bra för pengakontot:P Haha

Hörs vettja nu ska jag sussa mig lite.
Kram kram alla mina få läsare som jag har :)




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snart jul:)

Ja vad har hänt sen sist?!
Min lille skrutt fick nog inga men efter turen ner från soffan. Allting verkar vara bra:)
Men jag upptäckte i måndags en knöl bak på huvudet. Som jag blev jätte orolig att det var något farmligt. Så i tisdags åkte vi in på koll på bvc och dem sa att det förmodligen bara var en fettknöl som garanterat kommer försvinna så småning om. Den är så liten så den knappt känns men jag tycker ju att den är enorm:P Hah men man är väl orolig som mamma.
Men om den mot förmodan skulle bli större så sa dem att jag skulle ringa in igen. Men det var verkligen ingen fara sa dem;)

På hans månads dag så gjorde vi en fot och en hand av gips:) KOmmer lite bilder senare. Men det gick ganska bra. Först var det verkligen svårt att få hans hand utspänd men sedan efter lite mat så lugnade han ner sig. Men eftersom han var lite stretig så blev den lite större än den egentligen är:P Men det är söt ändå:)

Igår var vi även på koll för vägning och mätning:) Min lillkille är inte så liten längre :P Thih
Han väger nu 5100 och är 57 lång. Och han blir sex veckor på lördag. Fyy han är ju jätte stor. Men han är min älsklingsfis<3
Men han var jätte fin tyckte dem och allting växer som det ska. Hans huvud hade bra form och allting såg ut som det ska. Så det tycker jag låter kanon bra det :)

Min lilla gofis är så duktig nu på nätterna. Han vaknar endast en gång om man lägger han vid halv ett. Men han har en tendens till att somna´vid sju på kvällen och sedan sova till tio elva tiden. Sedan är han super pigg:) och sedam somna vid halv ett, halv två. men då sover han också till fem, sex tiden och det är hur skönt som helst:)
Men jag sover ju på soffan sedan en vecka tillbaka med, jag vet inte om jag inbillar men lägger man honom och han somnar. Så går jag och släcker ner i lägenheten, kollar lite vid datorn och sedan hoppar jag i sängen. Så fort jag lagt ner huvudet på kudden så vaknar han till, ligger och grymtar och små grinar. men så fort jag lämnar rummet och lägger mig på soffan då somnar han igen:/
Och jag pratade med bvc om det igår och då sa dem att det är fullt normalt. För han känner att jag luktar mat och eftersom han vill äta hela tiden så vaknar han då han känner att jag är i närheten:P haha det låter sjukt tycker jag men så är det tydligen :)
Och det stämmer nog, för när han är lite grinig och tycker att han ska äta när det gått en timme mellan då kan inte jag hålla i honom utan att ge han mat. Men så fort han kommer till pappa peter då går det kanon bra, För mamma duger ju bara arr äta från :P

jojo nu skriver jag mer senare. jobbigt med en hand :D tjolahopp:)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fyyy fan!

Idag har varit min värsta dag i hela mitt liv. Så jävla puckad!
skäms nästan för att berätta vad det är som har hänt... Att jag kan vara så dålig på att hålla koll och allting kan hända så jävla fort:/
I morse när min lilla fis vaknade för att äta klockan åtta. Så hämtade jag han i sängen och gick till vardagsrummet.
Jag la han i soffan och satte mig höger om honom bredvid han. Jag vänder mig om för att ta amningskudden som ligger bredvid mig i den andra soffan. Då jag hör en dunst! Han rammlade ner från soffan.
Jag blev så jävla rädd, han skrek till och tappade sedan andan och efrer ett tag skrev han högre än vad jag någonsin hört han göra. Snabbt tog jag telefonen och ringde 112 utan att kolla efter hur han mådde för jag ville bara ha hit en ambulans för jag blev så jävla rädd. Jag skrek i telefonen att dem skulle skicka en ambulans. Jag var så jävla chockad att jag inte ens kunde hans personnummer eller knappt adressen hit. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.  
Dem var här på fem min ungefär och kollade hur min lilla bäbe mådde. Och dem sa det att det verkade som han mådde bra och dem klämde och kände så att han var hel!
Och han hade även lugnat ner sig, så jag skulle slappna av. Men jag var så chockad, helt förstörd!
Min lilla prupp! Och det var också tur att vi har så tjock matta där han rammlade med. Hade den inte varit där hade det kanske tagit allvarligare:(
Hur kan jag vara så klantig, att släppa ögonen från honom när jag vet att han redan börjat snurra på sig. Jag borde inte ens få vara mamma när jag är så jävla klantig. Hela dagen har jag grinat så fort han har grinat för då har jag tänkt på att han har ont.. Så fort jag ser på honom så har jag grinat. För tänk om jag förstört något i hans huvud tänk om han får en hjärnskada elle något. då har jag förstört hans liv. Något så vackert har jag förstört..
Efter att det hände har jag inte släppt ögonen från honom. Jag kunde inte ens somna om när han sedan somnade bredvid mig jag kollade hela tiden så att han andades och fortfarande levde.
Att jag är sån jävulsk dålig mamma. Det borde vara förbjudet. Jag skäms så mycket över mig själv. Min älskade lilla Lucas det var verkligen inte meningen mamma älskar dej så!

Jag kommer verkligen aldrig förlåta mig själv om det händer honom något efter detta eller om han får några men efter att jag har varit så jävla dum!
ALDRIG MERA ATT JAG SLÄPPER ÖGONEN FRÅN MIN ÄLSKADE SON!

För att lugna ner honom och göra något som han verkligen älskar så tog jag fram badsakerna och myste lite med honom:)
Han älskar verkligen att bada och blir så lugn!:)




Han älskar verkligen att bada. Se så han njuter. :)

Han har myst i pyjamas hela dagen, han har nog varit väldigt chockad han med så vid åtta tiden nu ikväll så var det första gången han somnade efter att han vaknade vid tolv. Så här låg han i mitt knä... Ser kanske inte så skönt ut men det tyckte han. Min älskade lilla skrutt jag älskar dej så.

Kärleken till dig kan inte beskrivas med ord. Skulle det någonsin hända dig något skulle jag aldrig kunna förlåta mig själv för att jag låtit det ske. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv som idag! Fyy vad hemskt. Förlåt mig pruppen min<3

Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()

En månad idag:)

Jaha nu har det redan gått en vecka sen jag skrev sist och mitt lilla hjärta är en hel månad idag. Lillen kom ju till världen den 7 november 2009.
Dagarna dem bara flyger iväg och tiden den går så fort. Jag blir nästan lite rädd. hur fan bromsar man upp och hur gör man på bästa sätt allt för att fånga tiden med min vackra lilla pojke.
Han blir så stor och snart så är han tonåring känns det som!

Men man får njuta så länge man kan och bara ha det helt underbart.

Den 4 december iaf, så märkte vi att han följer saker med blicken. Jag vet inte om han har gjort det tidigare men den fjärde märkte vi det tydligt och klart ;)
Så kul!

Kan även säga att den fjärde blev min lilla Enzo(hunden som vi sålde) ett år gammal. Och jag fick även reda på att dem ska avliva honom som köpte han:S Idioterna som köpte han har sökt lägenhet som det är hundförbud i. Och har även, som dem säger tagit med honom till en hundexpert som säger att han inte är psykiststabil. Helt galet. Dem är ju för fan dum i huvudet. Så dem har lagt ut han på blocket men inte fått han såld så nu ska dem avliva han om dem inte får iväg han så fort som möjligt.
Jag som trodde att det var den perfekta familjen för honom, hur fan kan jag vara så dum och sälja iväg han till helt fel personer. Det var så många andra också som ville ha han men jag nekade dem och sålde han till det här paret istället. Och nu ska Enzo få sota för att jag är dum. Fan med!! Stackars lillen.
Men vad ska jag göra. Jag vill så gärna ha tillbaka honom. Men det finns verkligen ingen tid till det och verkligen ingen ekonomi heller. :( Tyvärr.

I helgen har vi bara tagit det lugnt. Hälsat på lite folk och varit på julmarknad.
Fredag kväll ringde min lillasyster från skåne till mig och sa åt mig att jag skule beställa en sista minuten bljett till henne upp till mig. Och det gjorde jag. Så lördag förmiddag kom syster till oss. Så hon har bott här hemma nu under helgen. Lördagen så var vi på stan och kollade när det var snowboard åkning på torget. Och handlade lite kläder till lille Lucas:) Och sedan så åkte vi bara hem och tog det lugnt och myste med varandra.
Super söta mysss kläder köpte vi till honom. Men han är fortfarande lite för liten men han växer ju så det knakar så snart kan han ha dem :)
På kvällskvisten så gjorde vi ordning lite gotta med champinjoner blandade i grädde :) Mumma sedan la vi dem på mackorna och åt dem :)
Söndagen så hade vi fullt upp. Vi skulle upp på julmarknaden på norra. Men inte allt för stor lust med tanke på att all snö som kom på fredagen regnade bort lördag... Och söndagen bestod av grått och mulet. Förra året var det liiite mer snö. Då jag och älskling tog oss en promenad från Granlo till norra. Det var kul men jobbigt. Men mysigt på samma gång. Kan ju säga att man fick motion den dagen :) Men vi åkte upp ändå och kikade lite grann. Där uppe köpte vi en jätte söt munkjacka typ och Lucas. Med tiger nallepuh och nasse :) Super söt, kommer bild på den med :D
Och köpte även det vanliga som vi alltid köper när vi åker dit. Munkar :D Jätte gott.
Efter det så åkte vi upp över mot nedansjö. Först åkte vi och hälsade på kusin Isa och sedan hem till bror och familj.
Bjudna på mat då:) Blev flaxandejakob:D Första gången jag åt det och det var verkligen jätte gott:) Mummsmumms. Sedan kom andra bror upp. Robert och hans tjej elin för att träffa lillasyster då:)
Och då sa Elin till mig.
-Ni vill inte köpa en soffa?
-Nja inte vet jag, sa jag. Vad ska ni ha för den då?
-Det vet jag inte ska höra med mamma.
Och då fick hon tillbaka ett sms där det stod. Hämtar dem den idag så får dem den. 
-Va?
- Haha hon skämtar nog ska ringa till hon och höra. 
Och jo mycket rätt. Lyckades vi fixa släp och hämta den ikväll så skulle vi få den.
Klart som tusan att vi fixade släp och åkte direkt och hämtade den :D 
En skit snygg soffa, som inte kosta spec lite när dem köpte den fick vi helt utan att betala något:) Hur snällt so helst. Och vi behövde verkligen ny soffa. Den vi köpte på Öb när vi flyttade in den är ju inte mycket att hurra för.. en soffa som man får plats tre personer i om man sitter tätt som tusan så typ två personer om man sitter bredvid någon som man inte är tillsammans med;D 
Men nu är den väck och nu ser det mycket bättre ut i vårat vardagsrum :)
 En tre:a och en två:a

<Tre:an och lilla Lucas :D

Två:an.
Liten fläck som ni ser. Det var Elins mammas plats. och det som är där det är hårspray:D Haha Men som sagt vi fick den utan att betala det minsta lilla så man kan inte begära allt för mycket:) Men den är super skön och helt underbar att sova i för det har jag redan prova i natt när lillen hade lite ont i magen..
Jaoo helt kanon med en soffa:)

Jo men som sagt så blir min lilla prutt en månad idag. Kan tänka sig vad allting går fort.
Månaden gick så fort men det har även varit så många blandade känslor. Många jobbiga, glada, lyckiga, ledsamma, arga och helt underbara.
Men fram för allt så har det varit den bästa månaden i mitt liv. Den bästa dagen i hela mitt liv var när du min lilla Lucas kom till världen. När jag och älsklingen min fick bli dina föräldrar. Det var det bästa i våra liv. Jag ångrar inte en sekund att jag satte dig till världen. Du är mitt allt!

Lite trött blir man ju faktiskt som mamma. Så medans pappa spelade tvspel så passade vi på att sofa i soffan :D Thihi



Passa dej morsan. Jag ser dej med mitt ena öga;)
Såå söt min kille!

Vi köpte babysitter åt lillen med. Men den var ju faktiskt lite för stor och han är inte så duktig än med att hålla kroppen där den ska vara. Så den får vänta ett litet tag :) Thihi men söt var han i den :)




Ville ju ut och åka resväska med :D Han ville inte alls vakna till liv :D

Vi tog på han en strl 62. Lite för stor var den faktiskt:P så än så länge är han kvar på 56 :D lillskiten min:)

Men men. Nu ska jag väcka lillen min till liv. För nu ska vi göra fot och hand med gips :) Sedan blir det lite mat sen ska han sova för natten.. Hoppas att det blir en lugn kväll. Med mycket sova:)

imorgon ska jag faktiskt skriva en rad eller två. Så det inte alltid blir så himmla mycket att skriva och så mycket att läsa flr dem få läsarna som jag har :)
Hej hej :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()