Jobbigtjobbigt!

Jaha, Nu leder denna veckan också mot sitt slut.
Betyder närmare helg vilket betyder att älskling är hemma med mig i två dagar men sen så jobbar han igen. Och dagarna, eller veckorna går så sjukligt jävla fort. Det kan fan inte vara 24 timmar på ett dygn längre känns det som. Det är helt galet.
På lördag åker farmor(svärmor) hem till sitt igen, och då blir det ensamt här hemma idag igen. Tråkigt, men har ju min lilla son som förgyller mina dagar så otroligt mycket och det är underbart. Men det är så mycket annat som tynger mig med :(

Jag trodde aldrig att jag skulle känna så här så som jag gör just idag. Jag känner att jag verkligen skulle vilja flytta ner till mamma och familjen igen. Och inte just för att bo i osby men ändå för att få vara nära min mamma och systrar.
Nog för att jag saknar dem alla jätte mycket, men inte så att jag känner att jag vill flytta ner. Men det gör mig så ont att Lucas inte får den kontakten med dem som jag vill att han ska ha. Det gör mig så ont att han inte kommer lära känna dem så bra att han blir överlycklig när man säger mormor eller moster. Jag vill att han ska träffa dem, jag vill kunna komma hem till dem. Ta en promenad me lucas på dagarna och gå hem till systrar och mormor och hälsa på. Varför i hela friden flyttade alla ner dit en gång i tiden. Vad finns det där nere som är så jädra viktigt.
Jag förstår att mamma vill bo där för att hon har fast jobb och kille. Och att storasyster som också ska ha barn i juni vill bo där för att hon har en kille(pappan till barnet) som har en kanon jobb och fast. Men ändå jag vill bara ha er här och nu. Dagen då syster flyttade ner dit och dagen då jag, mamma och lillasyster flyttade ner dit. Den dagen visste jag inte då att jag skulle ångra som jag gör nu. Jag visste inte då att jag skulle kunna döda flr att ångra den dagen och göra så att vi stannade kvar här uppe. Och veta att alla är på ett och samma ställe. Där vi alla kan växa upp, skaffa barn och bara vara. Min syster ska ha barn, hon ska föda en kusin åt lucas. Som lucas kanske kommer träffa en gång om år. Max två. Hur kul är det för honom. Hur kul är det för mig att bli moster åt ett barn som jag aldrig träffar.  Jag vill bo i närheten av er jag vill känna att jag kan komma hem till mamma och krama på henne, kunna lämna lucas där och gå iväg göra något för mig själv och veta att han är i bra händer.
Kunna komma hem till min egna mamma och krama på henne, grina en skvätt och berätta vad som tynger mig. Eller bara få vara hennes egna lilla flicka och ligga i hennes famn och vara liten för en stund.

Åååå jag blir galen. Jag visste inte att det skulle bli så här jobbigt, jag har aldrig tänt på detta innan vi fick barn. Jag har aldrig tänkt på att saknaden kan bli så stor, av något som jag inte egentligen saknade så otroligt mycket innan. För innan kunde jag pka och hälsa på två ggr om år. Men jag vet ju vilka dem är, jag vet att dem är mina systrar och att jag har min mamma där nere. Men lucas vet inte det. Han vet inte att han har mormor där och det dröjer många år innan han kommer att förstå vem hon är. Och varje dem där typ en max två gånger om år som han träffar henne så kommer han vara blyg. Och det gör mig ont. Det gör så jääävla ont. Det var inte så här jag hade tänkt mig.
Jag vill ha min mamma och mina systrar tillbaka kan ni bara förstå det. Allting skulle bli så himmla mycket lättare då.. Varför kan ni inte bara förstå. Och jag vet att det inte är lätt att lämna allt bakom er. Men snälla tänk på det iaf. Ni kan väl ha en liten tanke om att ni kommer flytta upp igen. Om ett år eller så? Snälla!!

Min älskade mamma :)
Och min helt underbara lillasyster
Min älskade syster, hennes karl och lilla lucas :)
Har ju också en syster till :) Linda och hon är världsbäst:)

Jag vill bara ha min familj på ett och samma ställe. Ge mig den önskan. Gör så att den blir inslagen snälla!

Men här uppe har jag självklart två helt underbara brödrar också:) Broder robert och Daniel:)

Och du robert är helt och hållet det bästa, längtar tills den dagen då lucas förstår vem du är, tills den dagen då du kan lära han allt du kan. Men ja vill säga inte mycket ;) Men det lilla iaf.
Jag längtar så sjukt mycket tills dem dagarna då ni kan busa med varandra och när han alltid säger. Morbror robert åka skoter, jag vill vara med morbror:) Thihi det längtar jag till.
Du är bäst och jag är så sjukt glad att jag har dig vid min sida och att du är min bror. Älskar dej
Vi har alltid roligt tillsammans. Tycker jag iaf :DDu är helt jävla underbar. Jag har många bra stunder tillsammans med dej och kommer aldrig glömma alla dem gångerna du ställer och har ställt upp för mig. Jag älskar dig!

Jaoo nogpratat om familjen då.

Idag jobbar älsklingen till 22. en dryg dag detta, tur jag har svärmor på besök så hon håller mig sällskap.
Lilleskrutt ligger och sover nu och allt ät som vanligt här hemma. Förutom att jag är förbannat jävla less på kylan. Är så less att man inte kan gå utanför dörren och ta sig en promenad om dagarna för att det är så jävla kallt. Men det blir väl mildare snart hoppas jag på :)

Lilleman har ju sovit sjukt bra i nästan två månader. Men nu dem två senaste nätterna har han vaknat till två tre gånger på natten och grymtat och gnällt lite. Men inte varit hungrig utan bara vakna till och varit lite små ledsen. Och jag vet inte om han kanske drömmer något, eller vad det är. Men även på dagarna sover han lite oroligt. Han har nu börjat sova små stunder men många om dagen. Istället som han gjort innan så sov han två långa iställe. Men det går väl fram och tillbaka det där. Och jag hoppas att det blir bättre. Men jag ska inte klaga, för vi har ett så otroligt snällt barn ändå så lite bekymmer skadar inte. Det kan inte alltid vara lätt som en plätt:P
Men annars så flyter allting på här hemma. han växer så det knakar. Vet inte riktigt vad han väger nu och hur lång han är. Men på tal om det så skulle han ju vägas imorgon. Eller jag TRODDE han skulle vägas imorgon. Men tydligen inte.
jag fick hem ett brev på lådan i dag där det stod en tid om att han skulle ta sprutan och vägas. Och då tänkte jag eftersom dem har krånglat lite på det där innan så var det första jag tänkte att vad fan håller dem på med nu. Varför skickar dem ut en ny tid när jag redan har en den 26 kl halv tolv.
Men då kollade jag på kylskåpet och på den lappen stod den den 24 kl halv tols:S Åååå tänkte jag, fan har jag missat tiden nu.. Jag blir galen!!
Men inget att göra åt så det var därför dem hade skickat ut den ny tid den 5/3 istället. Så denna gången ska jag inte missa den. Måste skaffa mig en kalender som hänger på kylskåpet med så att jag kan kolla i den varje dag vad som händer och sker!

Gjort idag då!!
Idag har jag gjort en massa. Klev upp vid åtta tiden i morse, åt lite frukost och myste med pruppen i soffan tills klockan tio då jag slängde in dem tre första maskinerna:) Medans dem höll på att tvättas så städade jag badrummet snyggt och fint, plockade i diskmaskinen satte igång den. Städade köket, hämatade tvätten hängde den satte på tre nya maskiner plus att jag tog det andra tvättrummet och satte på två där med. Gick upp plockade undan allt skräp som finns i lägenheten. Rensade upp alla soperna. Typ kartonger konservburkar och gick ut med dem i soperna städa lucas barnrumm hämtade tvätten hängde den så att den blev torr sedan hämtade upp den så nu står den här över hela lägenheten och varit mamma:D
Så nu står det väl på listan att jag ska ta min röv och vika undan all tvätt. Så att det blir gjort. Sedan ska jag laga lite mat så att jag och svärmor får lite mat i magen och sen så ska jag bara mysa i soffan och titta på glee som jag då laddade hem idag dem 14 första programmen:D Whiiooo

Nä men nu ska jag sluta snacka en massa strunt som ni slipper läsa. Dem som nu läser om det ens är någon. Kanske sitter här och skriver till några som inte ens bryr sig. Vem vet? Inte jag iaf och bryr mig gör jag inte heller... Eller jo det gör jag verkligen, hoppas faktiskt att det 'r någon som läser och bryr sig iaf..
Tjolahopp:)

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Hej å hå:)

Ja en vecka sen idag då man skrev sist då..
Är så himmla värdelös på detta nu så jag funderar helt och hållet på att ta bort hela bloggen. Ingen ide att ha en blogg om jag ändå inte tänker skriva något. Men det är bara det att jag har ingen tid till det. Är det inte Lillskrutten min som är i farten då är det jag och älsklingen som är iväg och hittar på massa tok :P Så det bara inte finns tid. Men jag vill skriva. Och inte för att jag tror att det är någon som bryr sig om jag skriver eller inte. Men det är på något sätt skönt att sitta och skriva lite grann då och då.
Men funderar starkt på att börja skriva en egen dagbok, skriver ju en lite ''dagbok'' åt lucas om honom och hans fina framsteg men man kanske skulle skriva en till sig själv. Och skriva ner alla ´tankar jag har. För på något sätt så vill man ju inte skriva ner riktigt allting man har i huvudet här heller. Måste ju välja det man skriver.
Men det kanske man ska göra. Spelar roll om alla vet ens liv :P Haha näe inte vet jag. Bloggtorka kallas det :P

Men men, vi har iaf farmor på besök här:)
Har varit lite knas mellan henne och karln hennes så nu bor hon här hoss oss tills allting har lagt sig igen. Och det är suuuper skönt att ha någon att prata med på dagarna och någon som kan snacka skit med lucas när jag måste städa, tvätta och sova. Och det är så otroligt skönt:) Hon är underbar!
Och lucas han är också glad att få spendera mera tid med farmor sin, för annars blir det typ bara en gång i veckan och bara någon timme. Och under den tiden så känns det som att han inte riktigt kommer att förstå att det är farmor. Så nu är det kanon när hon bor här. Men det kommer ju inte bli hela livet hellr :P Bara veckan ut :)
Men tiden här och nu är underbar, för då hinner jag med mig också:)

Just nu ligger min skrutt och sover. Och det är helt otroligt, jag behöver eller VI. Jag och min älskling behöver inte vagga lillen till sömns längre. Nu när farmor varit här så har hon puschat på mig och gett mig styrka att vara stark. Så jag har börjat att vänja lucas av att somna i sin egna säng. Det har jag inte klarat av innan för det gör så himmla ont när han grinar och grinar hela tiden.
Men första gången vi gjorde det, det var mitt på dagen i lördags. Och då grinade han konstant i 20 min sedan så somnade han äntligen :D Och sen på kvällen tog det max 10 min. Så det blir framsteg:)
Söndagen så somnade han på kanske fem min och grin men sedan på söndag kväll så somnade han på två röda utan ens en liten protest :) Och det gör mig så glad, och jag blir även stolt över mig själv. Men som sagt så hade jag inte klarat av det utan framor:)(svärmor) Men det tar sig.

Igår var farmor barnvakt i princip hela dagen. Jag skulle iväg och tatuera mig halv tolv. Tatuering var uppritad och bestämt sedan två månader tillbaka. Men när jag väl kom dit så vet jag inte vad som hände. Jag fick typ en kostig känsla av att det inte skulle vara den just då. Men jag vill ju ha den mer än något annat. Men bilden som jag hade på tatueringen var så dålig så att tatueraren kunde inte rita av fjärilarna, så jag skulle leta upp några andra. Men hittade inga bra. Skulle ha åtta stycken, men höll på i tre timmar. och när jag väl hittat alla åtta då kände jag att näee det är inte så här jag vill ha den.
Jag är ju så inprintad på att jag vill ha den som den ser ut på bilden. Men det går ju aldrig. Och det vet jag ju men ändå så kände jag att jag ville göra något annat.
Då tog jag fram min backup, som jag också ville ha så då fick det bli den istället :P Haha så från halv tolv på dagen så körde vi igång klockan sju på kvällen och jag var klart halv tio. Och då är inte ens tatueringen klar. Utan det är bara konturerna körda nu. Och fyy fan vad ont det gjorde under bröstet. Det var det sista han körde och det gjorde han inte riktigt klart heller för jag höll på att dö. och ligga där i två timmar och sedan köra det där som gjorde så sjukligt ont. Nä det ville jag inte så det fick räcka för den gången. Men på lördag blir det resten iaf :)Och kom ihåg att den inte är klar nu för fem öre. Så den ser ju inte klok ut men den kommer bli snygg. Den ska ju även gå ner under troskanten och ner på låret:)

Lillen min växer och frödas. på fredag ska han få komma och ta tre månaders sprutan som han igentligen skulle t ta den 27 januari men som dem fåntrattarna helt och hållet glömde bort :S Galen!!!
Så då får han ta den på fredag istället :) Hoppas bara att allting går bra och att han inte får ont eller blir en liten sjukling:)
Men annars så är allting bra med honom. Sover, äter skiter och pissar. Och han sover otroligt bra på nätterna. Somnar vid nio halv tio på kvällarna och sedan sover han till halv åtta halv nio på morgonen. Och det gör mamma så glad :) Thihi Gopruppen min!

Lite bilder på min fisprupp:)
Tok unge. Han var lite arg och trött så farmor la han på benet och skummpade han lite och sedan så somnade han Haha :) Sötisen minhaha kolla minen på dem båda;) gulligt :Poch det är ju såå mysigt att ligga på farmors arm och mysa:)Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Fettisdag idag då:D

Jaha, då var denna dagen förbi med ::)
Länge sen jag skrev nu igen men har knappt suttit framför datorn något nu på en vecka. Har ju haft systeryster på besök och har umgåtts med henne mest hela tiden så då har det blitt lite dator. Men skriver lite nu istället :)

Kan börja med att syster kom upp till oss den 9/2..Och just den dagen gjorde vi inte mycket. Och egentligen inte alla andra dagar heller. Mest umgiks och bara rådde om varandra. Men hon prata och kramades mest med lille lucas hon. Hon är såå glad över att vara moster. Och det är jätte jobbigt att hon inte kan träffa han oftare så att dem får en riktigt relation med varandra. Men det är inte lätt när hon bor 90 mil här ifrån likaså mina två andra systrar och min mamma. Så det är lite jobbigt faktiskt. Men man får göra det bästa av situationen :)
Ja, men dagarna dem gick. Vi åkte mest runt och hälsade på lite folk som inte träffat henne på två år. Var ute och gick i det helt otroligt underbara vädret som vi haft dem senaste dagarna:) mer än så gjorde vi nog inte. Ganska tråkigt tänker ni nog men vi bara rådde om varandra och myste och var glada över att träffa varann:)
På lördag i alla fall, så ville Linda göra något för mig och Peter. så då sa hon att hon kunde passa lucas på söndagen så att vi fick fira alla hjärtans dag. Men då sa vi att hon kunde få passa honom på lördagen istället då allt har öppet:)
Och det gjorde hon. Så på lördag då lämnade vi av henne och Lucas os faster vid elva tiden på morgonen :D Och jag och peter åkte vidare in till stan och kollade runt lite och bara va:) Sedan åkte vi hem till hans mamma och var där ett tag och sen så åkte vi hem till kristina och Daniel och hälsade på dem :) På ett sätt var det helt underbart att bara vara själva och inte behöva tänka på något annat men ändå var det jobbigt att Lucas inte var i närheten och det kändes otroligt tomt.. Men det var skönt med :)
Hemma hos kristina och daniel så spelade vi lite tvspel och snackade en massa skit:)
Sedan vid 18 tiden så hämtade vi syster och Lucas igen, körde hem dem och åt lite middag. Sedan så var det dax för bowling vid tio tiden med kristina och Daniel:) Så då bowlade vi en timme och det var suuuper kul. Har inte gjort det sedan 6 veckor innan lucas kom och innan jag blev för tjock och innan jag var gravid så var det bowling, jag ljuger inte om det blev varje helg:P Thihi och jag älskar bowling:)
Så det var jätte kul.
Danne kom självklart etta, men han vann bara över mig med fyra poäng. Jag kom tvåa, peter trea och kristina fyra:)

Haha Jag bjuder verkligen på den där FETA röven!! Hur snygg bowling stil har jag inte då:P Hahah
Jag looovar jag var helt nykter, men vet inte alls vad jag fick till där :P Haha

Efter bowlingen så bar det av hem till k&D och spelade lite mer tvspel körde turnering med mariocart :P Det är kul tycker jag. Käkade lite popcorn och drack vatten :P
Men sedan vid ett kvart över ett tiden så¨tyckte jag att det var dax att röra sig hem över. Och hemma hade allting gått kanon bra :) Lillbubbas somnade vid kvart i tio och sov hela natten som ha nu gjort i över en månad. Det är såå otroligt skönt:)
Han somnar inte senare än 23 tiden sedan sover han till åtta halv nio på morgonen :)

Så den dagen var faktiskt skön och lugn och inte behöva tänka på någon annan än sig själv. Men jag saknade så klart min lille skrutt:)

Söndagen då var man seg kan jag lova :P Man är verkligen inte van att gå och lägga sig så sent och vara ute och ränna. Vi somnade nog inte förens vid tre tiden och vaknade vid halv nio men då tog linda lucas så vi fick sova lite längre :) Tack gumman<3
Och den dagen spenderade vi uppe i nedansjö hos broder och hans familj. Så att syster fick träffa honom:) Och även mobbo:)

Den 12/2 så var lillgubben en stor pojke:) Han låg på köksgolvet på sin filt och vipps så fick han för sig att vända sig från ryggen till magen :P det gick snabbt att komma till sidan och lägga över ena benet och rulla över så han låg på armen men sen så blev det lite jobbigare att komma över sin egna arm så då fick mamma hjälpa honom lite :P Sedan så gjorde han det ennu en gång och då klarade han det alldeles själv:D Det går så fort nu och jag tycker att han är då tidig :PSedan i söndags så började han visa tecken på att ha vill sitta upp. När han sitter i sin babysitter så ligger han ju lite tillbaka lutande men då försöker han med all kraft att sätta sig upp.. Han lyfter benen och trycker på med ryggen.. sitter han på i vårat knä och vi lutar oss tillbaka i soffan då gör han så igen för han vill inte alls ligga ner han.. Han ska sitta. Samma sak som vi alltid gjort så har vi lagt han i soffan så att han är halvt sittande och lutar sig tillbaka på armstödet. Svissh säger det bara så sitter han upp. Och har han lite stöd i från soffkanten så sitter han upp helt själv. Det är helt galet. Han är så sjukt snabb.. Jag blir nästan rädd, snart så är ha stor och springer runt själv här hemma :P

Den 14/2 då kunde jag inte hålla mig längre. Då var lucas 3 månader och sju dagar. Då jag sprang runt och mummsade på en banan :P Och jag kunde inte låta bli och låta lucas smaka lite :D Haha
Men han tyckte nog inte om det:P Han ville inte alls ha den i munnen.. Så jag får nog vänta ett tag till innan jag provar igen :D men nu har jag af provat och min nyfikenhet är över:D Thihi


Idag då är det ju fettisdag om det är någon som glämt bort det :P Haha
Det har då inte jag gjort. Men man skulle ju kunna tro att jag har det varje dag:P Thihi
Men iaf så stod jag och tänkte på om man skulle köpa semmlor eller om man skulle göra egna. Och om jag gjorde egna så funderade jag på om det skulle vara helt egna gjorda bullar eller om jag skulle köpa dem. Men det slutade med att jag köpte bullarna iaf :P Och sedan fixade jag ihop fyra semmlor här hemma. Som dock inte är uppätna än dem står fortfarande på spisen men dem ska ätas upp nu snart. Tänkte bara passa på att skriva nu när lucas somnat för natten och sedan sitta i lugn och ro och ta ett glas mjölk och en semmla :D
Och saken den är ju att semmlorna i afären är ju självklar godare, men dem är också dyrare. Detta att göra hemma är billigare och en roligare grejj att göra dem själv:P
 
Mumma:D
tredje dagen irad nu då som Lucas somnar vid halv tio och sover till halv nio på morgonen. innan har han somnat vid elva på kvällen och sovit till halv tio på morgonen. men nu har jag fått in en ganska bra rutin då han somnar vid halv tio och vaknar lite tidigare. Då hinner jag ha lite egentid på kvällen och man hinner även med mer saker på morgonen och dagarna blir mycket skönare när dem blir längre. Och eftersom han nu i över en månad har sovit hela nätter så gör det inte mig så mycket hur länge jag är uppe. Jag kan iaf vara uppe till tolv och sova en hel natt ocg vara pigg sedan :) Det är sååå otroligt skönt att lillgubben min är så duktig. jag blir så stolt:)

NU ska jag gå och äta en bulle med ett glas mjölk sätta mig i soffan och mysa med älsklingen sedan ta mig en dusch och sen så ska jag dejta kudden :) Godnatt allesammans:D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trevlig helg:) Tre månader idag :)

Hej hej :)
I fredags var älskling och jag bara hemma hela kvällen. Hade massa gott med popcorn, chips och naturgodis. Tittade på 2012 men stängde av efter halva ungf, blev så himmla trött så vi gick in och la oss med lucas istället :)
Lördagen började ju bra. Kanon väder hur underbart som bara den:)
Vi bestämde oss för att åka ut till madde, kneckt och isabell. Där vi fick goo mat. Madde ställde sig och lagade mat. Det blev fläskfile, potatisgratäng och gorgonzola sås :)
Jag är faktiskt inge störra fans av gorgonzola men såsen var faktiskt god:)
Efter maten blev det en massa mys. Grabbarna spelade xbox medans jag och madde passade två små turtiduvor:)
Tror dem är lite kära faktiskt:P
Till en början var Isabell som då är nästan tre månader äldre än Lucas, då blev hon lite rädd och tillbakadragen. För det var ju faktiskt inte hennes spegelbild hon såg. Det var en jättebjörn som rärde på sig och rörde vid henne. Hon blev helt faschinerad och ville ta på Lucas hela tiden. :P Thihi Men sedan gick det bra. Och då var det dax för turtiduvorna. Isabell började röra vid han, slikade på han när hon kom i närheten och helt plötsligt då vänder dem sig mot varandra och klockrena pussen gav dem varan:) Hahah det var så jävla underbart och jag fick det även på bild :P


Thihi är dem inte söta :DMadde provade på att vara tvillingsmamma:D Det gick ju bra :)

Dem är ju så helt klart underbara :)

Söndagen:)
Idag är då Lucas tre månader gammal:) Tiden bara rinner iväg det är helt galet hur fort det går.
Och imorse när han låg på sin fårfäll så busade jag lite med han, och tänkte att jag skulle prova och kittla han som jag brukar. Och idag då skrattade han på riktigt, han log bara inte utan han skrattade riktigt högt med.. Åå jag blev så varm i hela kroppen när jag hörde det. Han börjar ju bli så stor. Och även idag har han pratat som tusan. Högt med, och hela dagen. Han har inte varit tyst en sekund ens. Och pratar man tillbaka då pratar han ennu högre:) Det är så kul att höra. Jag skulle kunna sitta hela livet och bara lyssna på han. Dag in och dag ut:) Man längtar mer och mer tills den dagen då han säger sitt första ord, eller när han börjar försöka få fram ord :) Guuud så jag längtar :)
Och han har också suttit i matstol för första gången. Han är ju lite vinglig men det tar sig:P
Vi la en filt runt han så att han fick mer stöd för än kan han inte sitta själv:P Då hade han rammlat omkull ju :P
Åå dreggla gör vi också, i stora mängder hela dagarna:P Haha
Lillgregglaren min! :) Sötpojken

Dagen idag spenderade vi hos svärmor:) Såå glad blev hon när vi kom förbi:) Å lucas busade på som tusan med henne och pratade bara en massa skit och skvallrade på pappa och mamma hela tiden :P Haha
Busfröt mitt:) Mamma och pappa älskar sin son över allt annat!
Är så otroligt stolt över min familj och jag älskar Peter&Lucas mest!Lille lucas pratar som tusan :) Sötisen min
Låter ju som att han är galen, men han kom på rösten sin idag så¨han lever på:) Thihi
Han är ju så himmla underbar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

:)

Ja nu har det ju hänt lite sen sist:) Massa roliga saker bara:)
Den 30/1 var jag hem till Sandra och hälsade på henne och elwira. Jag och lucas tåg en biltur dit.
Skulle även titta på lite kläder som hennes söta lilla Wilmer vuxit ur. Fick med mig bra mycket där ifrån. Verkligen jätte snällt:)
Lucas och Elwira lår mest bara på golvet och pratade med varandra. Såå söta är dem :)
Tittade på robinsson också, men inte hela programmet åkte hem efter tredje pausen.. Men det var skönt att umgås med lite folk, och någon som också har barn i samma ålder som lucas:)

Är dem inte vackra då :)
Lucas han försöker nog allt röra lite och flörta med henne litegrann :P Thihi

Den 31/1 så började jag med köket. Spackla och sätta upp lite tapeter :)
Var ju så kaxig att jag skulle pront göra allt själv, men insåg när jag skulle skära upp tapeterna och sätta upp dem att jag kanske behövde lite hjälp endå:P Haha
Så då fick peter hjälpa till, meningen var ju att han bara skulle hjälpa mig med första och sista våden men han fick hjälpa mig med alla sju :P Haha
Medans vi tapetserade så passade Johan lucas :) Och det gick bara bra, lugn var han med :)


Så hära såg ju väggen ut först. Massa spackelhål och bara tråkigt :P
Men sedan blev det så hära :)Och tillslut blev det så här:)

Faktiskt ganska nöjd:) För att vara andra gången jag tapetserar så tycker jag faktiskt att jag är sjukt grym :P Haha

På måndag, mitt på dagen så åkte jag och Lucas ner till söderhamn :) För att hälsa på Mickis och lilla Theo..
Där stannade vi mån, tis ons och åkte hem med tåget vid sex tiden :)
Tre super härliga dagar med massa filmtittande, mys, promenad och bäbisprat:) Thihi
Det är så skönt att vara där nere, bara slappna av och njuta av livet med trevligt sällskap:)
Är så glad att jag träffad Mickis, är så skönt att man har någon som man alltid är välkommen till och stanna en natt eller två och bara prata och umgås:) Det tycker jag om. Verkligen stor kram till er båda för att vi får komma ner och hälsa på er då och då:)
Med stora förhoppningar så kanske hon och Theo kommer upp den 6 mars på Lucas dop:) Hoppas hoppas iaf...
Lucas fick även låna Theos hoppgunga:P Men eftersom theo väger 2 kilo mera och är 1 cm längre än lucas så nådde inte lucas riktigt ner med sina små fötter så det gick inte så bra :P Haha
Men vi gjorde ett nytt försök dagen efter då Toffe, Mickis bror sänkte ner den lite. Och då gick det super bra :)
Men han förstor fortfarande inte riktigt hur man skulle göra, man kan ju inte lära sig allt på en gång eller :P Thihi Sötfisen min!Här var det andra dagen och då är fötterna lite mer nere i golvet men han stod mest bara och studsade till någongång ibland och skrattade som tusan :P Det tyckte han var kul :)

Här kommer lite fler bilder på dem tillsammans :)
Som vanligt så tittar alltid Lucas in i mot kameran :P Linslusen min:)
Theo till höger och Lucas till vänster då :)

Och här tittar ju theo in i kamerna men lucas små kikar nog på mickis skulle jag tro :P
'' Titta här Lucas, har du sett min hand här. Den är sjukt rolig att titta på :P Haha Man kan kolla på den hela dagen och det är suuper intressant''
''Ja den är faktiskt det Theo''
Haha dem är ju så jävla söta dem där små prupparna :)
Längtar tills dem blir lite större när dem verkligen förstår varandra och när dem kan leka med varandra :)

Senare på kvällen då blev lucas super trött så då tyckte han att han skulle slå sig till ro i soffan och sova en stund :P Thihi
Gick verkligen inte att få liv i stackarn. Mycke bus med Theo då blir man så hära :)

Här har vi lilla Sickan. Han och jag är riktiga kompisar vi :) Busade på som tusan med han ute i snön och kastade boll. :)
Promenerade ju en sväng också och hälsade på gammla svärmor och mormor.. Trevligt att träffa dem :)

Här har vi mickis och lilla Theo som sover så sött i vagnen :)


Här har vi mickis och Lucas, mickis mamma med Theo:)

Vi hade verkligen jätte trevligt och mysigt när vi var där nere. Kommer deffenitift åka ner igen om dem vill ha ner oss igen så klart :) Men det tror jag nog :P

Även fast vi skulle åka hem så var lucas glad som alltid :) Thihi sötproppen min då;)


Igår var jag och Jenny på birsta en sväng, köpte den andra byrån till sovrummet och köpte även ett påslakansätt till lucas säng;) Han har sagt till mig att han gillar nallephu så därför köper jag ALLT i det temat:P
Thihi kan kanske vara så att mamma tycker om nalle phu kankse :P Thihi men det hör inte till :D
Täcke:)
Kudde:)
Och så hära blev det i sängen :) Mysigt skulle så gärna vilja krypa ner och sova med han :)

Senare på kvällen så byggde jag och jenny ihop den där byrån medans peter och erik kika på film :)
Så här såg det då ut :)
Jag lovar jag hjälpte också till även fast jag inte finns på bild:P Och lille Lucas i bakgrunden han piskade och läste beskrivningen :P

Sedan så åkte Jenny iväg och handlade, hon köpte massa ingridienser till en cheeskake:) Som vi sedan satte igång och bakade ihop. Första gången vi gjorde en båda två, så jag är väldigt nöjd med reslutatet och gott var det med. Mumma:) Så idag blir det träning för att träna bort den där biten som jag åt plus lite naturgodis :P

Här har vi en trött bäbis också :) Första somnade han här, men då fick mamma väcka han och ge han kvällsmaten och sedan somna han i min famn och sen så la jag liööskrutten i sängen för att sova för natten. Somnade ganska sent igår somna vid kvart i tolv kanske. Men då sov han till nio i morse istället. Själv var man vaken redan vid åtta för att ringa en massa samtal till Bvc och Mvc:)

Så dära det var allt för mig. nu ska jag städa en massa medans både Lucas och erik ligger och sover :) Thihi dem är söt båda två:P Erik ligger i soffan helt utslagen och Lucas ligger i sängen sin :)
Hej hej :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()