Trött på snö nu!!!

Ja men halåå igen då!
Jag kan ju bara informera er alla om att jag är otroligt trött på snön och kylan nu så att jag skulle kunna dö!
Less på att bara gå hemma och inte kunna ta sig en promenad med barnvagnen. Igår blv jag less på snövädret och idag när jag vaknade tänkte jag att '' gud vad skönt'' det har slutat snöa. Nä men då är det istället 20 minus ute så då kan man ändå inte gå ut på en promenad. Jävla skit. Så det blev en inne sittar dag idag med. Ut med soporna har jag faktiskt varit.
Och inte nog med det, det blir väldigt långa sagar själv hemma nu. All den här jävla snön har gjort så att älskling jobbat över tok mycket. I onsdags då var han hemma nästan halv elva på kvällen, igår var han hemma vid halv sex, och idag då har han krockat med postbilen på grund av alla dem här jävla snö högarna. Så då blev han försenad med det med så han har inte kommit hem än! Gud va less jag är..
Men men nu äre iaf helg och då ska han inte jobba, så det ska bli skönt.

Ja, denna veckan har jag bara tränat två ggr på gymet. Självklart också på grund av snön. Hade Peter kunnat sluta vettig tid så hade jag hunnit, med hade ändå inte vela gett mig ut i trafiken. Så det har blitt en slapp vecka. Men imorgon blir det träning iaf igen:)
Längtar också tills på måndag. Då blir det söderhamn, och hälsa på mickis och lilla Theo. I hopp om att Theo blir frisk och kry:) Så det håller vi tummarna för. Och då vill jag inte heller ha massa snöande och inte 20 minus heller. 10-15 minus MAX!!

Pappa kom ju hem från en månads semester igår med. Så idag då kom han hem hit och hälsade på. Broder Robert var också med. Och självklart har pappsen tatuerat sig igen. Ååå jag blir galen vill också göra min tatuering nuuu. Men måste först skrapa ihop 4500 kr som den kommer kosta. Vilket kanske låter som mycket pengar men jag tycker det är otroligt billigt för den som jag ska ha. Alla andra tatuerare skulle inte ta under 7000 för den.. :) Men den ska iaf göras innan sommaren :) Whiioo
men men nu ska jag inte sitta här och lata mig nå mera. Ska avsluta min städning som jag började på idag, och ska även göra klart dopinbjudan som ska skickas ut snarast. Men har så dålig fantasi så dem ser ju inte klok ut :P Haha
Men men nu ska jag inte sitta och lata upp och hoppa och fortsätta leka hemmafru :D
Hej å hå


Har fått en award/utmaning maddelusken.blogg.se
Gör såhära:

1. kopiera awarden till din blogg
2. länka till personen som gett dig awarden
3. berätta 7 faktagrejer om dig själv
4. välj 7 andra bloggare som du vill ge awarden till och länka till deras bloggar

1. jag älskar mitt barn och min sambo över allt på denna gjord

2. Jag har varit väldigt nära att förstöra, och förlora mitt egna liv

3. Jag har väldigt lätt att bli beroende av saker

4. Jag är extremt trött på att bara gå hemma hela dagarna nu
 
5. Jag har hälldre få riktiga vänner än många falska vänner
 
6. Jag saknar min andra halva av familjen som bor i skåne och Norge och skulle inget annat än att vilja ha dem här just nu
 
7. Att jag och min pojkvän bestämde oss för att skaffa barn var det bästa jag någonsin har gjort i hela mitt liv :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Igång igen:)

Ja, nu har man kommit igång känns det som:)
Promenerat varje dag i två veckor snart, tränat tre gånger på gymmet:)
Idag har jag sjuk träningsvärk! tränade i torsdags, ett pass på en timme. Och jag kan lova att jag hade sjukt ont på fredag när jag vakna men det blev bara värre och värre hela tiden! I morse när jag vakna kunde jag knappt gå. Mina vader och mina lår och min mage värker:P Haha men skönt är det med. Klev upp åtta i morse och åkte iväg till gymmet halv nio och tränade en timme då:)
Hem igen duscha och äta. Så nu sitter jag här. Lucas sover i sängen, älskling är ute och promenera. Undra vad dagen har att bjuda på idag!
Ingen aning faktiskt vad som händer, är sjukt sugen på att ladda ner någon bra film köpa en stooor påse godis och fläska i sig i soffan men NEJ inge godis. Jag har gjort min egna lilla grupp. ''Våga Vägra Godis'' heter den.  Jag måste verkligen sluta äta allt sånt där skit. Nog för att man får äta ibland men inte fyra dagar i veckan typ. Känns som att det inte går en dag utan att jag stoppar i mig något snaks:P Fyy det är hemskt! Kroppen den förfaller totalt. Pinsamt att säga men jag har fått så sjukt mycket bristningar under min graviditet att jag mår illa. Varenda gång jag ställer mig utan kläder framför en spegel vill jag bara slå sönder den. Min kropp är verkligen på väg utför och jag jag ingenting åt det nu då kommer jag inte kunna visa mig i nå sommarkläder till sommaren. Knappt så jag vill det nu. Bläää och fyyy! 
Men men, laddade den baksmällan och twillight igår. Så det kanske blir någon av dem filmerna eller båda ikväll och UTAN godis kan jag lova. Jag ska köpa morötter och gurka och sitta och knapra på. och jag ska inte ha någon dipp heller för den delen. För det är snusk det med!

Nä nu ska jag klä på mig lite kläder och fixa till mig och hoppas på att det händer nå kul idag.
Hej hopp:)

Här kommer lite bilder på våran lilla skrutt när han är ute och kryper :)


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Ingen tid alls hur mycket ska man orka?

Ja evigheternas evighet sen jag skrev sist!
Är så jävla less nu på att gå hemma hela dagarna, det sägs att man ska få det roligare och att tiden går fortare och att man inte har tråkigt när man har barn. Men det kan jag inte hålla med om!
Är så himmla less nu så det är inte sant! Dag in och dag ut går jag hemma och trampar i lägenheten. Jag lovar det är snart hål i golven här. Men vart tar tiden vägen, jag tycker det går så sakta men ändå hinner jag inte med ett skit här hemma. Jag hinner knappt städa, jag hinner inte klä på mig själv, äta eller fixa något! HInner inte uppdatera min blogg, hinner inte skriva i lucas lilla bok som jag började skriva dagen då han kom. Där jag tänkt skriva allting som han gör, det han får vara med om och när han lär sig nya saker. Men nu då, den 4 dec var det sista gången jag skrev i den. Och efter det har han börjat med s¨å mycket. Han vänder sig från ryggen till magen själv, han skrattar när man killar han på hakan eller trycker han på näsan och han skrattar även när man pratar till honom med en barnslig röst :P Eller gör några roliga ljud. Men när började han med det, när var det första gången?? Jag har ingen aning för jag har inte tid att skriva upp det.
Jag blir så arg på mig själv..
Det är så himmla tråkigt att jag inte får med mig allt sånt och varför tar jag mig inte bara tiden till att göra det?
Nä något måste ändras, och förmodligen på mig själv. Eller kanske jag måste få lite mer hjälp här hemma, jag kanske måste få slappna av lite för mig själv med? Men vem ska hjälpa mig, han som tycker att han redan gör allt när han jobbar 8 timmar om dagen då är han nöjd.!!
Kanske jag som är dum som tycker att jag borde få mer hjälp av honom han kanske har rätt att det räcker med att han jobbar och kommer hem och sitter i soffan hela dagarna. Vad vet jag! Och känns inte som att jag bryr mig längre. känns jätte dumt och hemst att säga det men känslan som jag hade i början och innnan jag fick barn, att det skulle bli så underbart och mysigt. Den är nästan borta. Jag är helt slut i kroppen, jag är helt slut i huvudet och allt känns bara jobbigt.
Jag älskar mitt barn över allt annat på jorden och ångrar han inte en sekund. Jag skulle aldrig någonsin önska att jag aldrig fick honom. Men det är så mycket annat som skulle ändras på då kanske allt skulle gå så jävla mycket lättare!!!
Blääää....
Blir det så här för alla, som skaffar barn? >Bråka ni mycket i början, är det en självklarhet att mamman ska göra allt? Eller är det helt enkelt inte rätt för oss, är det inte eller var det inte meningen att vi skulle ha barn med varandra?
Jag vet inte jag orkar inte och jag känner inte! Jag måste bort ett tag känns det som.. Dit där jag kan få slappna av och där jag har mer stöd!
Jag helt ärlig behöver min familj, min andra familj som består av systrar och mamma. Ni är på tok för långt bort nu jag vill ha er här. Här hos mig så jag bara kan få krama lite och få prata och känna att jag är ett litet barn ibland:)
Vad ska jag göra snälla någon hjälp mig!

Jag älskar min pojkvän så klart, men gninstan försvinner jag går och stör mig hela tiden, jag håller det för mig själv och sedan tar jag det som att allt är mitt fel. Någon dag brakar helvetet lös så som jag känner mig nu.

Men jag älskar han och är jätte glad att han jobbar och står i, att han betalar allting jag har det jätte bra det kan jag inte säga något om. Men det är inte det här jag söker efter. Jag lovar att jag skulle kunna sälja allting, allt vi äger och har bara det kommer lite mer kärlek till familjen!!
Buhubuhu!!
Nä ska inte sitta här och gnata och tjata, städa var det. Passa på medans han sover, den enda tiden jag har till det.
Tjolahopp
Är han inte på tok för söt. Min älskade go propp. Mamma älskar dej över allt annat på hela denna jorden!!!

Och lill tumsugaren min. Nappen dög inte alls den :P thihi






Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Skit ungen min!

Sitter här nu och skriver en liten rad medan min lilla skitunge ligger bredvid på skötbordet och bara bajsar. Jag har bytt två blöjor på han nu och så fort han får på sig den nya så skiter han igen :P Haha
så nu får han ligga där och göra klart det han ska innan han får en ny, sedan ska han få sig ett bad :D
Och han kämpar det kan jag lova :P

Han har även sovit lite lunch nu, och då har jag hunnit med bra mycket här hemma! Är så otroligt skönt nu när man verkligen känner att man kommer in i en rutin och att han börjar få sig sovryttmer. Så att man KAN städa och man kan ta hand om sig själv lite när han ligger och sover :)

I natt har han också sovit hur bra som helst:) Jag la han vid halv elva tiden, då kunde vi hoppa in i duschen en snabbis. Men han vaknade självklart när båda stod i duschen och vi lät han grina lite men icke sa nicke! Så jag gick ut så älskling fick dusche klart. jag hade ju hårinpackning i håret och det skulle endå verka i fem min! Så jag stod och sjung för han och vippss så somnade han igen precis när älskling klivit ur duschen och torkat sig :P
Men men, jag hoppade in igen oh gjorde mig klar. Vid halv tolv då låg vi i sänge och då sov han som en stock:)
Och det gjorde han också fram till halv åtta på morgonen;)
Då ville han ha lite mat, MEN bara ena tissen och jag kan ju lova dem var inte nådigt hårda och gjorde ont av spänningen. Men han var mätt då han! Han fick tydligen i sig mycket mat av nio timmars påfyllning:)
Till och med kräktes gjorde han efter och inte en liten eller utan en riktig pöl:P
Och han kräks aldrig han!
Men sedan så var han pigg, iaf i en haltvimme. Då satt vi och kollade på tv men sen ville han sova igen och då såv han till strax innan halv elva :)
Goo fisen min!
Så dära nu tror jag att han är klar så nu ska han få sig ett bad och sedan kommer morbror robert och tant elin på besök:)
Tjolahop:)

Btw ingen promenad blev det idag heller :( Var ju självklart 19 minus när jag vaknade Typiskt. Men ska ut på promenad när älskling kommer hem från jobbet med mig själv:)
Tjolahopp:)

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Mysigt:)

Idag har jag också varit ute och promenerat:) Skönt var det. Förstår inte varför man inte fått ut den feta röven förens nu det är inte så jävla jobbigt.
Men det är inte förens nu man kommit igång, då man känner att det här med att vara mamma det kan jag nu :)
Så nu har allting släppt nu går allting på räls:)
Lillfisen min sover nu igen efter en och en halv timmes vaket. Han sov ju även i vagnen men jag väckte honom när vi skulle in så att han inte sov fram tills nu och sedan pigg fram tills sex och somnar då igen. Så nu sover han och ska väcka han om en timme tänkte jag :)
Tycker synd om han när jag måste väcka han, men annars sover han hela dagen och sedan så blir han vaken hela natten och det tycker inte jag om :P
I natt sov han otroligt bra, även fast han nästan sov hela dagen igår så somna han strax efter elva och sov enda fram till halv fem:) Vakna och ville äta en tiss och sedan somna han igen :) Helt otroligt, och i sin egna säng med för den delen båda gångerna:) Sedan så vakna han vid tio igen men var inte hungrig utan han var vaken en timme utan att vilja ha mat. Men matade han strax innan vi skulle gå ut.
Han börjar bli en stor pojke nu:)
Vi var ju på vägning och mätning igår. Och nu är han över 6 kilo sträckte. Nu väger han 6010 gram och är 59 lång. Och han var jätte fin tyckte dem. Han följer sin kurva hur bra som helst. Inte för tjock och inte för smal helt lagom:) Det är min grabb det..

Idag har jag även hunnit vika en del kläder, satt upp en tvätt tid ringt två samtal bland annat ett till kyrkans församling om Lucas dop. Som vi antingen ska ha den 20 feb eller 6 mars:) Det är så jobbigt när man måste anpassa en massa eftersom familjen är utspridd över hela världen typ:P Haha
Mamma och tre systrar i skåne, pappa i norge och brödrar här i sundsvall. Och alla vill komma men alla kan olika tider:S Hmm det är jobbigt. Men nu står det mellan dem datumen.
Och på tal om svårt att välja så har jag fortfarande inte satt in någon bild i tidningen. Men imorgon ska jag fixa det med. Men har inte riktigt valt bild än, men ska räkna ihop rösterna och se vilken det blir och den blir det :) SÅ det får ni se i tidningen när den komme :)
Nu ska jag laga lite mat tänkte jag, älsklingen min kommer nog hem snart:)
Först ska jag göra denna listan som jag kopierade av pumzan :)

Namn: Anne, Angelica Theres Nordstrand

Kallas för
: Angie, murran(av min pojke) älskling, gumman, mamma( inte av mitt barn än men peter gillar att säga det ;) snäckan Ja och mycket mera:P)
Stjärntecken: stenbock

Höger eller vänsterhänt
: vänster

Piercingar: öronen, naveln och tungan

Tatueringar: Japp:) Ryggen, nyckelbenet och på höftbenet :)

Längd: 162cm

Skostorlek:37-38

Hårfärg: blondbrunt

Fräknar: Nja någon enstaka när jag solar eller på sommaren :)

Motto: Vad är det för något?

Kär? Klart som tusan att jag är :)

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland gör jag det. Närmare min mamma och mina systrar, men då slits jag från mina brödrar här uppe. Men annars så trivs jag bäst här :)

Dricker du? Vatten,mjölk,coca cola och öl,sprit

Vilket schampo använder du? Elvital

Vilken parfym använder du? Jadu säg vad den heter. Gott luktar den iaf :)

Vad är du rädd för? Döden, att förlora min familj, och hur allting ska gå här i livet

Gillar du att tvätta? Ja faktiskt

Gillar du berg- och dalbanor? Jag inte bara gillar dem jag ÄLSKAR dem :)

Senaste…

Filmen du hyrde? Kommer inte ihåg. Det var verkligen evighet sen jag gjorde det. Inte sen jag lärde mig hur man laddade ner :P

Filmen du köpte? One tree hill s 6

Låten du hörde: No idea

Låten du laddade ner? Det gör jag aldrig

Personen du ringde? lillasyster min

Personen som ringde dig
? Broder robert

TV-program du såg? extrem home makover

Person du tänkte på? min älskling kanske:P

 

 

Favorit…

Låt: Ingen aning

Sak att göra: Vara med familj och vänner slår ALLT

Sport: allt som man rör sig i:)

Dryck
: Coca cola

Kläder: klänning,tights

Film: Honey

Bil: passat

Serie: one tree hill 

Har du någonsin…

Ljugit för någon? Jo

Varit i slagsmål? ja

Blivit arresterad? Njaa

Träffat någon från internet IRL? många

 

Antal…

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ett par stycken faktiskt :)

Gånger ditt namn varit med i tidningen
? Skulle tro att det är ett X antal gånger men dem gångerna som det handlat om just mig, kanske två. Gången då jag föddes och dagispjäsen jag gjorde när jag var typ sex

Senaste…

Boken du läste? Haha har nog aldrig läst en hel bok

Personen du fick e-mail av? libero

Personen du fick brev av? försäkringskassan kanske

Personen du fick sms av? mickis

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår

Saken du köpte? kläder till lucas

Vad har du gjort idag? Vaknat, matat lucas, bytt blöja, ätit mat, varit ute och gått, vikt kläder, pratat i telefonen, lagt lucas och suttit vid datorn

Brukar du svära mycket? nää

När stiger du upp på morgonen? 10.00-12.00

Vad har du på dig? Mina dansbyxor och ett linne

Vad ska du göra ikväll? Förmodligen bara mysa med mina pojkar :)

Vad är du allergisk mot? Absolut ingenting

Var har du ont? ingenstans tror jag

Använder du hårspray? Ibland i så fall proffs  

Kan du stå på händer?
Japp det kan jag faktiskt :)

Håkan Hellström eller The Ark? The ark

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? I love it

Är du glad nu? Ja

Var du glad igår? Jarå

Vad dansar du till? Det mesta som låter ;)

Stockholm är… ? En stad tror jag;)

Göteborg är… ? Stort och förbannat kul har man när man är där :D

Kan du sjunga? jorå

Spaghetti eller makaroner? Makaroner!

Land du vill besöka? Något varmt, spelar ingen större roll vart jag åker :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Nu så är jag igång igen:)

Ja nu var det ju ett tag sedan jag skrev kan man ju säga!
Har varit lite mycket nu, fyllde ju år. Då gjorde jag inte mycket. Hade det bara trevligt här hemma.
Linda och Fredde kom på besök så jag bakade en tårta till dem :) Fredde som ville ha och då fick han det :)

Ja dagarna dem bara springer iväg. Min lille fis han bara växer och växer.
Pratar mer och mer hela tiden. Alldeles nyss så det enda man hörde från honom det var grin. Sedan började han le mer och mer när man kittlade han på hakan och tröck han på näsan. Men nu skrattar han hela tiden så fort man pratar med honom eller gör någon roligt grimas eller låter konstigt. Då skrattar han som en tok och till och med kommer ett litet ljud:)
Och han pratar hela tiden:) det är så gulligt:D
När det väl sätter igång då går det verkligen fort. Och han håller sitt huvud helt själv nu. kanske inte om man böjer honom bakåt precis man måste ju hjälpa till lite fortfarande. Men när han sitter så håller han det. Och han är expert på att stå upp:) Och tycker verkligen om att ta två tre steg med om man håller han under armarna:)

Snart tillbaka, nu vaknar han IGEN och grinar:/

Så där. En svän med lite mys på bröstet i soffan så somnar han tungt:) Lillfisen min<3
Ja tiden den går riktigt fort och han börjar bli stor. Vet inte riktigt hur lång han är eller vad han väger nu men vi ska på vägning och mätning imorgon så det ska bli spännande :)
Han måste minst ha gått upp två kilo tycker jag sen de 16 december :P haha det känns i armarna nu för tiden då man går runt och bär på honom:) stark blir man..

I helgen var jag ut för andra gången. men denna gången gick det mycket bättre, var inte lika nervös och lika spänd som första. För denna gången så var älskling hemma med lucas själv och inte min syster och hennes kille. så då visste jag att det var lugnt och skönt hemma. Och allting verkade ju vara bra när jag kom hem. Dem båda låg och sov som stockar:)
Och kors i taket. Han börjar även sova länge på nätterna. Eftersom han åt ersättning då denna helg, så åt han vid tio tiden. Då jag matade honom sista gången innan jag åkte. Sedan vaknade han ite förens halv nio och var hungrig då.
På min mat håller han sig sju timmar på nätterna :) Så det är riktigt skönt. Och han har också haft ett par jobbiga kvällar då han blir jätte grinig efter tio ungefär. Han kan vara super trött hela kvällen men så fort klockan blir tio elva då blir han pigg som tusan, eller så är han övertrött och vill inte alls sova. Då somnar han i famnen och sedan så fort man lägger ner honom i sängen så går det tre fyra min så vaknar han igen och grinar. Så kan man f hålla på så där ett par gånger och sedan så somnar han :) Det gäller att inte ge sig.
Och om man känner att man vill ge sig då är det bara lägga han intill bröstet och låta han äta så somnar han på max fem min:) Thihi fulknepen. Men det har jag börja vänja av nu. Kan ju inte fortsätta så..Då kommer ju aldrig peter kunna vara hemma med han och natta honom.
Men han är en liten morsgris:P
Men nu två nätter i rad så har han somnat ganska bra. Natten till söndag så somna han vid elva tiden och sov till fem, sex tiden :) Och natten till måndag nu då somna han halv ett och sov till kvart i sju:) Och ville äta sedan somna om och vakna igen vid elva:) Så det är skönt att jag får sova. Blir så mycket piggare då:)
Sedan så brukar han sova två gånger på dagarna. Första gången när han vakna på morgonen och har varit vaken i en timme en och en halv. Då vill han vila i en timme ungefär. Sedan så brukar det bli runt tre tiden som han sover igen. Sedan så kommer natt ugglan fram och är akenfram till ett på natten :P Thihi

Men men hur har mina dagar sett ut dem senaste då? jo i måndags åkte jag ner till söderhamn för att hälsa på mickis och Theo:) Stannade där en natt. Första natten utan pappa sen vi fick lilla lucas. och det gick kanon bra:)
Lucas blev på något sett lugnare där nere, vet inte om han kämde av ''barnatmosvären'' Haha. Men han var så lugn och tyst mest hela tiden:)
Två hellugna dagar, hur skönt som helst. Åkte hem igen på tisdag kväll. och då hade Alex kommit upp från skåne för att hälsa på:) Super kul:) Så stanna hon tills igår. Synd bara att det har varit typ 30 minus här så vi kanppt kunna visa oss utanför dörren. typiskt. Men vi var ju som sagt ut i fredags faktiskt :) Och det var kul. Antar att hon fick se sig en riktig krog iställe för puben nere i osby hah;)

Näe men nu ska jag ta och plocka lite här hemma.. ska försöka skriva lite varje dag nu..
Hej hej

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

19 idag:) Hjälp mig med en bild!!!!

Ja då var man ett år äldre nu då!!
Idag händer det inte speciellt mycket. Ska nog bara ta det lugnt. Var meningen att jag skulle ha middag här hemma med några vänner. Men verkar inte som att det blir av, ingen som verkar vilja det riktigt.
Sedan skulle det bli krogen då!
Men men, får väl bli en hemma sittar kväll...

Vi var ju iväg och knäppte kort här om dagen, och hoppades på att ett av korten skulle in i tidningen. Men jag har typ valt tio st som jag vill ha med. Och kan inte bestämma mig för ett.. Hjälp mej snälla????

Ska jag ha nr

1



Eller nr 2


Nr 3


Nr 4


Nr 5


Snälla hjälp mig att välja något av dem hära? Jag kan verkligen inte bestämma mig så skulle vara snällt om ni kan göra en röstning:)
Tack för hjälpen:)

Permalink Allmänt Kommentarer (23) Trackbacks ()

Härlig dag:)

Tvättstugan i full fart, mina små hjärtan ligger och sover i sängen. Så söta är dem! Kaffet klart, så ska snart väcka älskling. Allt nyårsstökande som blev igår är undan plockat så nu är det rent och fint igen:) Välkommen in i det nya året 2010, hoppas att det blir kanon. För det tror jag att mitt blir :)

Just idag känns allting så underbart, har ingen aning varför. Måste vara luften som det nya året tog med sig:P Haha
Näe men jag känner mig glad, det känns som att jag ser fram i mot det nya året trots att jag vet att det är mycket motgångar och svåra beslut som väntas. Men det finns inget som kan stoppa mig:)

Just nu har jag tvättstugan, ska väl springa iväg och hämta tvätten snart. Men först tänkte jag berätta om min kväll, som jag tycker blev helt okej faktiskt. Utan alkohol:)

Vi mötte upp Natalie&Erik vid halv fem tiden på Ica maxi, handlade lite gotta. Mat alltså:P Det blev Tacco! Självklart. Väldigt enkelt att laga och suuuper gott:)
Hem till oss, Peter&Erik öppnade en varsin öl och jag och Natalie startade med maten:)
Maten klar och vi satt oss alla ner och tjockade i oss den:P
Efter maten kom Sjöberg&Linda också. Och nu blev det en massa skratt och sing it:) Gryymt bra på att sjunga det är jag :D Haha
Men varför är det så mycket lättare med alkohol i kroppen, förstår det det där ja riktigt! Men men nått som gud har bestämt kanske:D

Efter det dära, så fick det bli en liten lugn stund så jag kunde mata lilla Lucas, pyssla om honom lite och sedan fara ner till stan! För att kolla på alla raketer vid casinot:)
Och som dem tre senaste dagarna så har Lucas helt och hållet bestämt sig för att han ska verkligen inte sova i sin egna säng, han ska inte somna innan typ två och han ska verkligen inte somna utan att ha mammas tutte i munnen!
Så det har varit lite jobbigt, men det har gått:) Så nu när vi skulle åka ner till stan så åkte vi vid halv tolv tiden så somnade lillen i bilen som alltid:) MEN när vi kom ner och klockan slog tolv, så ville han inte vara där nere nå mer. Så fort bilen stannade och det inte guppar längre, några konstiga smällningar och något konstigt ljus då ville han inte sova längre. Så det var till att fara igen:) Men tre min av raketsmällande det klarar jag mig på tills nästa år:) Haha



Så vi forde hem och så fort bilen var i rullning så somnade han igen:) Hem hit och klädde av han medans han sov och ner i hans säng vid kvart i ett, sen så sov han:) Och då sov han enda tills kl sju i morse. Då började han grymta till lite då väckte jag han helt så att han fick äta och sedan så somna han igen och nu sover han fortfarande:S Men han lär vakna snart:)

Ja så var min kväll, en helt underbart kul kväll med trevligt folk och goo mat:)
Hur har eran nyårsafton varit? :)
Nu ska jag ta tvätten tjolahopp:)

Självklart är det ju alltid jag som håller i kameran, så min plats är tom den :P Haha

Linslusen peter som alltid ska titta in i kameran :D Samtidigt som vi sjunger, slit poäng ju :D


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jaha nytt år då:)

Ja nu var det ett nytt år igen då.. Tiden går så himla fort tycker jag!
Kan inte fatta att det redan är 2010! Alldeles nyss var det 2000 och det var så himla stor uppståndelse för det.. Men nu är det 2010

Ja detta året har väl varit bra tycker jag, fast kanske inte allt för mycket som har hänt men dem två bästa sakerna som har hänt det är ju att jag blitt gravid och fått den vackraste sonen i världen..
Dem två sakerna som jag verkligen inte ångrar, något som jag aldrig någonsin skulle ta tillbaka. Världens vackraste son kom ju till världen den 7 november det helt klart bästa dagen i mitt liv! Lucas är mitt allt<3

Och nu är året slut!
Detta år kommer självklart bli väldigt annorlunda, mycket som kommer hända och saker som aldrig har förekommit i mitt liv innan.
Så det kommer verkligen bli annorlunda..
Men det ska väl gå, tror jag. Vi ska iaf göra så gott vi kan med allting. Men det är jobbigt med, mycket som ändras saker som man inte kan göra, man får hela tiden tänka efter oh tänka om. Ingenting är enkelt längre. Men som sagt det är verkligen värt det. Att dagarna går lite fortare gör mig ingenting, att jag inte kan gå ut på krogen hux som flux stör mig inte det minsta, vara vaken sent om nätterna det kan jag fortfarande bara att sova på dagarna. Sova hela dagarna kan jag ju inte riktigt göra längre men det gör mig ingenting. Jag är helldre vaken och busar med min lilla son. Åka iväg på semester och dona och greja kan man fortfarande göra, bara det att man har en extra person med sig i bilen:)
Party hela sommaren, askalas och göra precis som man vill kan man ju faktiskt inte göra nu längre. Klart jag kommer sakna det men va fan jag har världens bästa son och kan inte få det bättre. Någon gång ska man ju slta med det, klart jag är tidig men jag är klar med det där livet faktiskt :)

Som sagt jag ångrar ingenting och komme leva många år och ha det helt underbart. Just nu svävar jag på moln och det är en härlig känsla:)

Kan ni tänka er alla som jag känner, jag är mamma till världen bästa son och han heter Lucas och är vackrast i världen.
Själv har jag faktiskt lite svårt att fatta det men det kommer.
Han är nu sju veckor faktiskt åtta på lördag, och saker börjar hända:)
Han börjar bli stark i både armar, ben och nacke. Han är mer och mer vaken och med på allting som händer. Och det bästa av allt nu ler han verkligen på riktigt. Nu är det inte längre reflexer och magknip.
Killar man han på hakan då blir han helt galen och ler som en tok, kommer lite då och då ett ljud med.
Trycker man han lite lätt på näsan och säger PIP då ler han också och snurrar till med armarna som om han vill flyga iväg :)
Att se han le och må så bra gör mig alldeles varm i hela kroppen och det lixom pirrar till och jag blir så glad att jag också skrattar till:) Åhhh det är helt underbart:)

Se så underbart vacker han är:)
















Ååå gud jag skulle kunna hålla på hela natten, men jag måste faktiskt krypa ner till kojjs om jag ska få sova något innan min lille fis vaknar nu när han somnat så snällt i sin egna säng och inte i våran:P Thihi..
Men det kommer mer bilder och det kommer mera text. Imorgon ska jag skriva allting som jag måste göra detta året och det är sånt som folk kanske kallar nyårs löften Men jag har faktiskt inga sånna för dem bryter man alltid. Så därför har jag bara saker som ska göras och förbjudas:)

Natti natti mina läsare så, hoppas att ni haft en bra kväll och inga olyckor och att ni får en bra start på året och självklart ett bra år med :)
Nattnatt!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()